Πάμε ΟΑΚΑ! To Sportal προσφέρει σε δύο τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

Πάμε ΟΑΚΑ! To Sportal προσφέρει σε δύο τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

Sportal newsroom 12:41 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 11.11.2023

Η αγωνιστική δράση της EuroLeague συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και το Sportal έχει εξασφαλίσει για εσάς δύο διπλά εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας στις 15 Νοεμβρίου. Μία επίσκεψη στο Instagram του Sportal, αλλά και του Panathinaikos24, σας... δείχνει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ.

Στις 15 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ για την όγδοη αγωνιστική της EuroLeague, την Ζαλγκίρις Κάουνας. Το Sportal, ως official partner της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε συνεργασία και με το Panathinaikos24, έχουν εξασφαλίσει στους απανταχού φιλάιθλους τέσσερις προνομιούχες θέσεις και σας τις προσφέρουν απλόχερα. Δύο τυχεροί λοιπόν, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και ο τρόπος για να φθάσουν στην... επιτυχία είναι απλός και εύκολος. 

Αρκεί να ακολουθείσετε δύο βήματα για να μπείτε στην κλήρωση. Επισκεφθείτε τους επίσημους λογαριασμούς του Sportal και του Panathinaikos24 στο Instagram και για να πάρετε μέρος στη διαδικασία αρκούν τα εξής:

👌 Follow @sportal.gr & @panathinaikos24
✍️ Comment & tag 1 φίλο

Μπορείτε επίσης να κάνετε όσα σχόλια θέλετε, tagάροντας διαφορετικούς φίλους, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το πολύτιμο εισιτήριο! Στο τέλος δύο τυχεροί κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας (15/11, 21:15).

* Οι προσκλήσεις είναι προσφορά του του Sportal.gr, επίσημου Official Media Partner της Euroleague στην Ελλάδα! 
* Ο διαγωνισμός λήγει 14/11, 14:00
* Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε Instagram Story στις 14/11

Sportal Euroleague Show: Παρά ένα «κατοστάρα» για τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο, με «βουνό» Μήτογλου

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!