Παναθηναϊκός: Ανέβασε στροφές ο Παπαγιάννης, μέρος του προγράμματος ο Τόμας
i

Γιώργος Παπαγιάννης / © Intime

Παναθηναϊκός: Ανέβασε στροφές ο Παπαγιάννης, μέρος του προγράμματος ο Τόμας

Sportal newsroom 19:40 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 16.02.2023

Κανονικά διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης στη μάχη του Final 8 για τον Παναθηναϊκό. Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Τόμας, που παραμένει αμφίβολος ελέω και του... Άντριους.

Ευχάριστα νέα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς ήρθαν από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέβασε στροφές και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (17/2, 19:15), στον προημιτελικό του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Πριν αναχωρήσει η αποστολή του «τριφυλλιού» για το Ηράκλειο της Κρήτης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά στο κλειστό του ΟΑΚΑ δίχως προβλήματα. Ο Ματ Τόμας ακολούθησε μέρος του προγραμμάτος, περισσότερο για να προφυλαχθεί μετά την αγκωνιά που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών. Ο Αμερικανός γκαρντ πάντως είχε ήδη υποβληθεί σε εξετάσεις, που όμως βγήκαν καθαρές.

Το κυριότερο ερώτημα ωστόσο για τη συμμετοχή ή μη του Τόμας στο Final 8 είναι σε συνάρτηση με το θέμα του Άντριους. Ο τελευταίος εξακολουθεί να αποτελεί «αγκάθι» στο ρόστερ, καθώς έχει δηλωθεί στην επτάδα των ξένων. Εφόσον βρεθεί λύση με την περίπτωση του και ο Τόμας πάρει το «οκ» των γιατρών, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με μια έξτρα λύση στην περιφέρεια του για το Final 8.