Τι λέει η ιταλική Ομοσπονδία για το θέμα του Παναθηναϊκού με τον Ποτσέκο
i

Τζιανμάρκο Ποτσέκο/ ©Intime

Τι λέει η ιταλική Ομοσπονδία για το θέμα του Παναθηναϊκού με τον Ποτσέκο

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:28 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 16.02.2023

Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι αποκάλυψε ότι έδωσε την άδεια στον Τζιανμάρκο Ποτσέκο να διαπραγματευτεί με τον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται συχνά - πυκνά το όνομα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το μέλλον του Ντέγιαν Ράντονιτς στον «πράσινους» φαίνεται πως είναι αβέβαιο. 

Ο Παναθηναϊκός, ενώ ετοιμάζεται για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης φαίνεται πως τσεκάρει την αγορά για τον διάδοχο του Μαυροβούνιου προπονητή στον «πράσινο» πάγκο. 

Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν το πρωί της Τετάρτης πως οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει δύο προτάσεις στον 50χρονο τεχνικό. Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα «La Stampa» για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν αποκαλυπτικός, δηλώνοντας σχετικά: «Όλα πλέον είναι στο χέρι του Ποτσέκο. Δεν μπορώ να τον σταματήσω στο όνομα του συμβολαίου και της σχέσης που έχουμε δημιουργήσει. Ο μόνος όρος είναι ότι δεν θα μιλάμε για την αγορά όσο βρίσκεται στην εθνική ομάδα».

Θυμίζουμε ότι ο Τζανμάρκο Ποτσέκο έχει συμβόλαιο με τους «ατζούρι» έως το 2024 και η Ιταλία έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 που θα διεξαχθεί το διάστημα 25 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες/Ιαπωνία/Ινδονησία. Από τη μεριά της η διοίκηση του Παναθηναϊκού διαψεύδει πως έχει κάνει πρόταση στον Ιταλό κόουτς.