Το «ναι» του Άντριους κριτήριο για τον Ουόλτερς
i

Άντριου Άντριους / © Intime

Το «ναι» του Άντριους κριτήριο για τον Ουόλτερς

Πάρης Τσελεπίδης • 06:49 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Το σίριαλ του Άντριου Άντριους και της λύσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως φθάνει στην ολοκλήρωσή του παραμονές του Final 8 του Κυπέλλου.

Είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει τις τελευταίες μέρες ότι μπορεί ώστε η ομάδα να φανεί όσο πιο ενισχυμένη γίνεται στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος στην προσπάθεια κατάκτησής του. Στη λογική αυτή έγινε νέα προσπάθεια λύσης του συμβολαίου του Άντριου Άντριους και όλα δείχνουνε πως βρίσκεται η χρυσή τομή.

Ο Παναθηναϊκός το πρωί της Δευτέρας (13/2) λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού με τον Προμηθέα Πατρών για την Basket League προχώρησε στην αντικατάσταση του Νέιτ Ουόλτερς με τον Ματ Τόμας. Εξέλιξη λόγω του ότι μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν βρισκόταν λύση με τον Άντριους που εδώ και μήνες δεν είναι στα πλάνα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η επιμονή του Άντριους και το δίλημμα του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

20:22 - 07.02.2023

Η επιμονή του Άντριους και το δίλημμα του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, από τη στιγμή που ο Άντριου Άντριους... βαραίνει το ρόστερ του Παναθηναϊκού και καταλαμβάνει θέση ξένου στις εγχώριες διοργανώσεις ερωτάται: Μάριους Γκριγκόνις ή Ματ Τόμας; Ιδού η απορία...

Τελικά η χρυσή τομή με τον Αμερικανό γκαρντ φαίνεται να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες. Το πως; Όλο αυτό το διάστημα ο Άντριους ήταν ξεκάθαρος πως δεν δέχεται να λύσει το συμβόλαιό του αν δεν αποζημιωθεί όλο το ποσό αυτό μαζί με αυτό της μη παραμονής του για την επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να προσφέρει στον Ράντονιτς μία ακόμη λύση για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος και της διεκδίκησης του πρώτου από τους δύο εν Ελλάδι στόχους προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες σε μία νέα πρόταση στον Άντριους. Της κάλυψης των απαιτήσεών του και αναμένει πλέον από τον ίδιο να πει το ναι. Σήμερα Τετάρτη (15/2) ή το αργότερο μέχρι το πρωί της Παρασκευής (17/2). Μέχρι δηλαδή λίγες ώρες πριν από τον προημιτελικό με τον Κολοσσό H Hotels.

Ένα ναι που θα ελευθερώσει μία θέση ξένου στο εν Ελλάδι ρόστερ του Παναθηναϊκού. Αυτή που θα καλύψει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ουόλτερς και ο μόνος που θα μείνει εκτός θα είναι ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ που θα συνεχίσει να αγωνίζεται μόνο στην Euroleague. Μία εξέλιξη που θα ισοδυναμεί και με την δεύτερη από τις τρεις αλλαγές που έχει δικαίωμα για τον Β΄ γύρο της Basket League ο Παναθηναϊκός.

Όσο για την επιμονή του Άντριους όλο αυτό το χρονικό διάστημα στο να μην λύνει το συμβόλαιό του έχει να κάνει με τον εξής λόγο. Με το γεγονός ότι λόγω της αγωνιστικής του απραξίας από τον Ράντονιτς εκτός από την Basket League στα παιχνίδια της Euroleague δεν μπόρεσε να βρει κάποιο συμβόλαιο με άλλη ομάδα της διοργάνωσης όπως επιθυμούσε.