Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια (vid)
i

Παναθηναϊκός - Βαλένθια/ ©Intime

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:54 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 11.02.2023

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ με 91-92 με buzzer beater του Κρις Τζόουνς.

O Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βαλένθια. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ηττήθηκε με 91-92 από τις «νυχτερίδες» για την 24η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ με buzzer beater τρίποντο του Κρις Τζόουνς

Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τους Γιώργο Παπαγιάννη, Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς και γνώρισαν την 16η ήττα στη διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός έπεσε στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-16.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επέλεξε να μην κάνει φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα, μία απόφαση που αποδείχθηκε μοιραία με βάση την εξέλιξη του ματς. Ο Κρις Τζόουνς με φοβερό τρίποντο στη λήξη του χρόνου «σκότωσε» το «τριφύλλι». 

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ της Βαλένθια, που είχε ήδη 21 πόντους με μία σειρά από μεγάλα καλάθια στο τέλος, έκανε άψογη προσποίηση και σούταρε ουσιαστικά ανενόχλητος το τρίποντο που έδωσε την νίκη στους Ισπανούς. 

«Τους είπα να παίξουν άμυνα. Αλλάξαμε στο σκριν και έγινε αυτό. Δεν ζήτησα φάουλ. Πάντα γίνεται αυτή η συζήτηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Πάρις Λι έπαιξε σχεδόν 40 λεπτά. Ο Ντουέιν Μπέικον δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Η απόφασή μου ήταν να παίξουμε έτσι. Δυστυχώς έβαλαν το σουτ. Πίστευα ότι στο switch θα λειτουργήσει αυτό το σχήμα. Ο Γουίλιαμς είναι πολύ καλύτερος από τον Γκουντάιτις σε μια τέτοια φάση ως 5 ας πούμε», απάντησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στην ερώτηση για το τι ζήτησε από τους παίκτες του στην τελευταία φάση. 

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης: