Παναθηναϊκός: Δύσκολα ο Πονίτκα, μέσα Αγραβάνης και Τόμας για Βαλένθια
i

© Intime

Παναθηναϊκός: Δύσκολα ο Πονίτκα, μέσα Αγραβάνης και Τόμας για Βαλένθια

Πάρης Τσελεπίδης • 17:07 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια την Παρασκευή 10/2 και όπως όλα δείχνουν οι πράσινοι θα παραταχθούν στον αγώνα χωρίς τον Ματέους Πονίτκα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Βαλένθια (10/2) για την 24η αγωνιστική της Euroleague συνεχίζεται κανονικά, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, εκτός από τον Ματέους Πονίτκα. 

Ο Πολωνός έβγαλε μέρος της προπόνησης της Τετάρτης (8/2) και έδειξε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ το ίδιο συνέβη και μια μέρα αργότερα. Ο Πονίτκα δεν κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα και έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, αφού στην ουσία δεν έχει κάνει ούτε μια ημέρα εντατικής προπόνησης. 

Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν δύο νέα πρόσωπα στη δωδεκάδα τους. Ο λόγος φυσικά για τους Ματ Τόμας και Δημήτρη Αγραβάνη, τις δύο τελευταίες προσθήκες της ομάδας, που έχουν δηλωθεί κανονικά στην Euroleague και θα κάνουν ντεμπούτο κόντρα στην ισπανική ομάδα. 

Ο κόουτς της ομάδας άλλωστε, σε δηλώσεις του για τον αγώνα, στάθηκε στις δύο νέες προσθήκες, επισημαίνοντας ότι θα δώσουν στην ομάδα του στοιχεία που της έλειπαν: «Οι νέοι παίκτες μπήκαν στις προπονήσεις. Θα δούμε μετά την τελευταία προπόνηση σε τι κατάσταση είναι, αλλά είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν κάτι που μας έλειπε και να μας βοηθούν να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με τη Βαλένθια. Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Πονίκτα. Δεν προπονήθηκε χθες, θα δούμε πως είναι σήμερα, αλλά θα αποφασίσουμε αργότερα».