Εκτός 12άδας ο Γκάι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για τον Παναθηναϊκό

Κάιλ Γκάι

Εκτός 12άδας ο Γκάι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για τον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 13:10 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 26.11.2023

Ο Κάιλ Γκάι είναι ο παίκτης που θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό, στη Ρόδο, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει το εντός συνόρων αήττητο και κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου θέλει να κάνει το 8Χ8 στην Basket League, λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στο Βελιγράδι, για να αντιμετωπίζει την Παρτίζαν, για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Το «τριφύλλι» ταξίδεψε στο «σμαραγδένιο νησί» με τον Εργκίν Αταμάν να αφήνει εκτός της εξάδας των ξένων τον Κάιλ Γκάι, κάτι που συνέβη και στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε εκτός δράσης βρίσκονται και οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού να αποτελείται -για ακόμα ένα παιχνίδι- από τους: Βιλντόζα, Γκραντ, Ναν, Μπαλτσερόφσκι, Λεσόρ και Γκριγκόνις.

Ο Γκάι βρισκόταν στην «πράσινη» 12άδα για το παιχνίδι με την Βαλένθια, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Euroleague, όπου το «τριφύλλι» έφτασε εμφατικά στη νίκη με 90-73, φτάνοντας σε τέταρτη διαδοχική νίκη στη διοργάνωση.