O Σλούκας... πήγε στην Ακρόπολη για να πει «χρόνια πολλά» (vid)

O Σλούκας... πήγε στην Ακρόπολη για να πει «χρόνια πολλά» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:56 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 28.10.2023

Με φόντο τον βραχώδη λόγο της Αθήνας, εκεί όπου δεσπόζει η Ακρόπολη, ο Παναθηναϊκός μέσω του αρχηγού του Κώστα Σλούκα ευχήθηκε την 28η Οκτωβρίου «χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες».

Μία ψηφιακή βόλτα στην Ακρόπολη έκανε ο Κώστας Σλούκας και ο λόγος αυτής του της «επίσκεψης» ήταν για να πει «Χρόνια Πολλά» σε όλη τη χώρα, από το πιο... ελληνικό σημείο της πρωτεύουσας. 

Η 28η Οκτωβρίου δεν είναι μία συνηθισμένη μέρα και η Επέτειος του «ΟΧΙ» αποτελεί εθνική τιμή, αλλά και ημερολογιακή αργία σε Ελλάδα και Κύπρο. Η... άρνηση αυτή αφορά στο τελεσίγραφο των Ιταλών, μία μέρα σαν και τη σημερινή πριν από 83 χρόνια (1940), που ναι μεν τοποθέτησε τη χώρα στα χαρακώματα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά συγκαταλέγεται ως μία από τις πιο ηρωικές στιγμές του έθνους. 

Ο Παναθηναϊκός συνολικά ήθελε να ευχηθεί και το έκανε με τον αρχηγό του. «Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Έλληνες», είπε ο 33χρονος γκαρντ στην ανάρτηση που έκανε η «πράσινη» ΚΑΕ και έδειχνε τον Σλούκα, προφανώς μέσω χρήσης τεχνολογίας, να προσφέρει στις ευχές του ανάμεσα στα αρχαία. 

Διότι, αποκλείεται λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού να έκανε τουριστική εξόρμηση πάνω στον ιερό βράχο.