Λεσόρ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε ρεβάνς»

Ματίας Λεσόρ

i

©Intime

Λεσόρ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε ρεβάνς»

Ηλίας Λαλιώτης 00:54 - 28.10.2023

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την περιβόητη βίντεο - κλήση με τον Αλέξα Αβράμοβιτς.

Ο Ματίας Λεσόρ, ο κορυφαίος της αγωνιστικής, μίλησε για την μεγάλη του εμφάνιση απέναντι στη Μπασκόνια, το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, αλλά και την βίντεο - κλήση που δέχθηκε από τον Αλέκσα Αβράμοβιτς μετά τη νίκη της Παρτίζαν στο ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ματίας Λεσόρ στην κάμερα της Nova:

Για τα ρεκόρ του και την απόδοσή του: «Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Να δίνω ενέργεια στην ομάδα. Έκανα απλά τη δουλειά μου κι ελπίζω να τα πάω καλύτερα στη συνέχεια».

Για την ενσωμάτωση του: «Αλλάζω ομάδα κάθε χρόνο. Πέρσι ήταν η πρώτη φορά που έμεινα σε μια ομάδα δύο χρονιές. Είμαι συνηθισμένος στο να αλλάζω ομάδες, οπαδούς, προπονητές, οργανισμούς. Το έχω συνηθίσει. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ίσως μου αρέσει να... ταξιδεύω».

Για τον Μήτογλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ντίνο. Μας έλειψε πολύ στην αρχή της σεζόν. Μας δίνει και αυτός ενέργεια. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, έκανε κάποιες προπονήσεις, ξέρω ότι παίζει και πονάει. Μας βοήθησε στα ριμπάουντ, είναι αλτρουιστής και χαίρομαι που έχει επιστρέψει».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας. Μας κέρδισαν στο ΟΑΚΑ και στο Σούπερ Καπ και θέλουμε να πάρουμε ρεβάνς. Αυτή η νίκη ίσως μας δώσει περισσότερη ενέργεια. Ξέρουμε τι θα σημαίνει αυτή η νίκη για τους οπαδούς μας».

MVP της αγωνιστικής ο Ματίας Λεσόρ
EUROLEAGUE

23:59 - 27.10.2023

MVP της αγωνιστικής ο Ματίας Λεσόρ

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Μπασκόνια, με τον Γάλλο να αναδεικνύεται, όχι μόνο MVP της αναμέτρησης, αλλά και ολόκληρης της 5ης αγωνιστικής.

Για τη βιντεο - κλήση του Αβράμοβιτς μετά τη νίκη της Παρτιζάν: «Ήμουν σπίτι μου, με πήρε ο φίλος μου τηλέφωνο και εγώ απλά απάντησα. Δεν ήταν κάτι παραπάνω απ' αυτό. Χάρηκα για αυτούς και τη νίκη που πήραν. Τώρα παίζω στον Παναθηναϊκό, αλλά θα τους υποστηρίζω όταν παίρνουν μια σημαντική νίκη κόντρα στον μεγαλύτερο τους αντίπαλο. Δε σημαίνει κάτι αυτό, είναι φίλοι μου, θα τους υποστηρίζω, πάντα θα είναι αδέρφια μου όπου και αν παίζουν αυτοί ή εγώ. Ξέρω πως δημιουργήθηκε λίγος θόρυβος, αλλά δε δίνω ιδιαίτερη σημασία στα social media».