Χωρίς Λεσόρ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Χωρίς Λεσόρ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 13:07 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 02.12.2023

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Καρδίτσα για την 8η αγωνιστική της Basket League, με τον Εργκίν Αταμάν να αφήνει εκτός εξάδας ξένων τον Ματίας Λεσόρ.

Να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει αήττητος στην κορυφή του πρωταθλήματος θέλει σήμερα (17:15) ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος υποδέχεται την Καρδίτσα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Το ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά στη φετινή Basket League, καθώς το Τριφύλλι εξέτισε την τιμωρία των 4 αγωνιστικών από τους περσινούς τελικούς.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει πέραν των γνωστών απουσιών με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Δεν θα έχει πάντως στη διάθεσή του και τον Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος σέντερ χρειάζεται ξεκούραση πριν από την «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί (με Εφές στην Πόλη την Τρίτη και Ρεάλ στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη) και αποφασίστηκε να μείνει εκτός της 6άδας των ξένων, με τον Κάιλ Γκάι να επιστρέφει σε αυτή μετά από καιρό.

Συγκεκριμένα, οι έξι ξένοι που αναμένεται να είναι στην 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR είναι οι Βιλντόζα, Γκραντ, Ναν, Γκριγκόνις, Γκάι και Μπαλτσερόφσκι