Επίσημη πρώτη με κόσμο στο μπασκετικό ΟΑΚΑ πριν από τη ρεβάνς με την Μπράγκα

ΟΑΚΑ

i

© Intime

Επίσημη πρώτη με κόσμο στο μπασκετικό ΟΑΚΑ πριν από τη ρεβάνς με την Μπράγκα

Ηλίας Λαλιώτης 20:50 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 24.08.2023

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να δει την επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας του Εργκίν Αταμάν την ερχόμενη Τρίτη (29/8) πριν από τη ρεβάνς των playoffs του Champions League κόντρα στην Μπράγκα.

Ημέρα γιορτής θα είναι η ερχόμενη Τρίτη (29/8) για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Πέρα από την προγραμματισμένη ρεβάνς με την Μπράγκα για τα playoffs του Champions League στις 22:00, η πράσινη ΚΑΕ αποφάσισε να συνδυάσει και την πρώτη επίσημη προπόνηση της μπασκετικής ομάδας.

Και μάλιστα να την πραγματοποιήσει με ανοικτές πόρτες για τον κόσμο στις 19:30, ώστε να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα περισσότερα από τα νέα αστέρια του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά και να πάει μετά με την άνεσή του στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ για το σπουδαίο ματς με την Μπράγκα.

Ο Εργκίν Αταμάν, ο Κώστας Σλούκας και τα υπόλοιπα νέα αστέρια του Παναθηναϊκού θα είναι εκεί με εξαίρεση τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ντίνο Μήτογλου, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Μωραΐτη, οι οποίοι βρίσκονται στο Μουντομπάσκετ της Ασίας.