Εκτός ο Μπαλτσερόφσκι με ΠΑΟΚ στο Super Cup - Τι ισχύει για τον τελικό

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

i

© Intime

Εκτός ο Μπαλτσερόφσκι με ΠΑΟΚ στο Super Cup - Τι ισχύει για τον τελικό

Ηλίας Λαλιώτης 10:42 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 29.09.2023

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να κόψει τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι από την εξάδα των ξένων που έχει δικαίωμα να έχει ο Παναθηναϊκός στη 12άδα του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον πρώτο από τους τέσσερις τίτλους της νέας σεζόν. Πριν τρεις μέρες, άλλωστε, συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που οι «πράσινοι» σήκωσαν κούπα. Ήταν και πάλι για το Super Cup, αλλά στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, όταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου σήκωνε ως αρχηγός το τρόπαιο.

Στη Ρόδο το Τριφύλλι θα ήθελε να ξεκινήσει και πάλι τη συλλογή τίτλων, αν και η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Ο Ντίνος Μήτογλου υπέστη θλάση στη γάμπα στην τελευταία προπόνηση και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, ενώ και ο Παπαπέτρου είναι αμφίβολος για τον αποψινό (20:30) ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (με ενοχλήσεις στο γόνατο).

Ο Λούκα Βιλντόζα προέρχεται από τραυματισμό, αλλά θα είναι στη 12άδα, καθώς ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός της 6άδας ξένων που είχε δικαίωμα να δηλώσει για τον ημιτελικό, τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως είναι δεδομένο πως ο Μπαλτσερόφσκι θα χάσει και τον τελικό του Σαββάτου (30/9, 20:30), σε περίπτωση που προκριθεί ο Παναθηναϊκός. Κάθε άλλο μάλιστα! Ειδικά αν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός των Μιλουτίνοφ και Φαλ, έχοντας και την απουσία του Μήτογλου.

Οι «πράσινοι» με τις αλλαγές που έγιναν στους κανονισμούς φέτος, έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν πριν από κάθε παιχνίδι για το ποιους 6 από τους 7 ξένους που έχουν δηλωμένους στο ρόστέρ τους θα χρησιμοποιούν.