Ο διάλογος και οι αγκαλιές του Σπανούλη με Σλούκα και Μήτογλου (pics)

Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας

i

© Vaggelis Stolis

Ο διάλογος και οι αγκαλιές του Σπανούλη με Σλούκα και Μήτογλου (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 16:51 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 28.09.2023

Παναθηναϊκός, Περιστέρι και Ολυμπιακός μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο εν όψει του Super Cup στη Ρόδο, με τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα και Ντίνο Μήτογλου να έχουν θερμό τετ α τετ.

Αποστολή στην Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Στην Ρόδο βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης (28/9) οι αποστολές Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Περιστερίου, καθώς για δεύτερη σερί χρονιά ταξίδεψαν μαζί με τσάρτερ του ΕΣΑΚΕ (η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν στη θέση του Προμηθέα) εν όψει του Super Cup. Αργότερα έφτασε και ο ΠΑΟΚ απευθείας από τη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις ομάδες διαμένουν και στο ίδιο ξενοδοχείο, το «Ρόδος Παλάς», εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα και η συνέντευξη Τύπου της φετινής διοργάνωσης. Κατά την άφιξη των πούλμαν από το αεροδρόμιο, μάλιστα, εκτυλίχθηκε μια ακόμα όμορφη σκηνή. Ο Βασίλης Σπανούλης, είδε τους Κώστα Σλούκα και Ντίνο Μήτογλου, με τους οποίους είχε έναν ιδιαίτερα θερμό διάλογο για λίγο.

Όπως μπορείτε να δείτε, άλλωστε και από τις φωτογραφίες αγκάλιασε τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ και είχε εγκάρδια κουβέντα με τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι δημιούργησε ανάλογο θόρυβο με αυτόν που είχε κάνει ο προπονητής του Περιστερίου, όταν επέλεξε να ακολουθήσει την ανάποδη διαδρομή. Δηλαδή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα, ξεχώρισαν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν λίγο μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στο νησί. Μετά τις πρώτες συναντήσεις και κουβέντες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τα βλέματα έπεσαν πάνω στη «συνάντηση» Κώστα Σλούκα και Γιώργου Μπαρτζώκα και τις σύντομες συνομιλίες που είχαν ο προπονητής του Ολυμπιακού με τους Σπανούλη και Εργκίν Αταμάν κατά τη διάρκεια της πτήσης (καθόντουσαν στην πρώτη σειρά), οι τρεις ομάδες έγιναν... ένα, κατά την άφιξη στην Ρόδο.

Περιμένοντας την επιβίβαση στα λεωφορεία του αεροδρομίου, αντάλλαξαν χειραψίες και κάποια λόγια. Ο Σλούκας βγήκε από τη πόρτα του αεροσκάφους παρέα με τον Άλεκ Πίτερς και τα είπαν για λίγα λεπτά, ενώ σταδιακά έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα. Φρόντισαν μάλιστα να βγάλουν όλοι μαζί φωτογραφίες για να καταγράψουν αυτή τη σπάνια στιγμή.

Το επόμενο διήμερο οι συνθήκες θα αλλάξουν, βέβαια, καθώς οι τρεις ομάδες, μαζί με τον ΠΑΟΚ, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Super Cup, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει το Περιστέρι (29/9, 17:00) και τον Παναθηναϊκό τους Θεσσαλονικείς (29/9, 20:30).