Μια «αγκαλιά» στην Ρόδο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Περιστέρι (pics+vids)

Μια «αγκαλιά» στην Ρόδο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Περιστέρι (pics+vids)

Ηλίας Λαλιώτης 14:11 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 28.09.2023

Όμορφες στιγμές στην Ρόδο με προπονητές και παίκτες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Περιστερίου να γίνονται... ένα κατά την άφιξη στο νησί - Αποκλειστικά βίντεο του Sportal

Αποστολή στην Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Στην Ρόδο βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης (28/9) οι αποστολές Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Περιστερίου, καθώς για δεύτερη σερί χρονιά ταξίδεψαν μαζί με τσάρτερ του ΕΣΑΚΕ (η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν στη θέση του Προμηθέα) εν όψει του Super Cup. Αργότερα έφτασε και ο ΠΑΟΚ απευθείας από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ξεχώρισαν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν λίγο μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στο νησί.

Μετά τις πρώτες συναντήσεις και κουβέντες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τα βλέματα έπεσαν πάνω στη «συνάντηση» Κώστα Σλούκα και Γιώργου Μπαρτζώκα και τις σύντομες συνομιλίες που είχαν ο προπονητής του Ολυμπιακού με τους Σπανούλη και Εργκίν Αταμάν κατά τη διάρκεια της πτήσης (καθόντουσαν στην πρώτη σειρά), οι τρεις ομάδες έγιναν... ένα, κατά την άφιξη στην Ρόδο.

Περιμένοντας την επιβίβαση στα λεωφορεία του αεροδρομίου, αντάλλαξαν χειραψίες και κάποια λόγια. Ο Σλούκας βγήκε από τη πόρτα του αεροσκάφους παρέα με τον Άλεκ Πίτερς και τα είπαν για λίγα λεπτά, ενώ σταδιακά έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα. Φρόντισαν μάλιστα να βγάλουν όλοι μαζί φωτογραφίες για να καταγράψουν αυτή τη σπάνια στιγμή.

Το επόμενο διήμερο οι συνθήκες θα αλλάξουν, βέβαια, καθώς οι τρεις ομάδες, μαζί με τον ΠΑΟΚ, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Super Cup, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει το Περιστέρι (29/9, 17:00) και τον Παναθηναϊκό τους Θεσσαλονικείς (29/9, 20:30).