Super Cup 2023: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δείτε τα Περιστέρι - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Μάριους Γκριγκόνις

i

Μάριους Γκριγκόνις / Intime

Super Cup 2023: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δείτε τα Περιστέρι - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Γιώργος Γαβριλάκης 08:56 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 29.09.2023

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν κρίνεται στη Ρόδο και οι ημιτελικοί του Super Cup ξεκινούν την Παρασκευή (29/9) με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει το Περιστέρι (17:00, ΕΡΤ 3) και τον Παναθηναϊκό να βρίσκει στο δρόμο του τον ΠΑΟΚ (20:30).

Στη Ρόδο πέραν από τους τελευταίους προνομιούχους τουρίστες που ξέμειναν από την καλοκαιρινή περίοδο, πλέον υπάρχουν και τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν στο κλειστό της Καλλιθέας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. 

Το Super Cup για το 2023 διεξάγεται στο νησί των Ιπποτών που ταλαιπωρήθηκε σε απίστευτο βαθμό από τις πυρκαγιές, παρόλα αυτά η ζωή συνεχίζεται, οι πληγές -ει δυνατόν- θρέφουν και το μπάσκετ μπαίνει σήμερα Παρασκευή (29/9) στο ημερήσιο πρόγραμμα και η διαδικασία ξεκινά από το απόγευμα (17:00) με την «μονομαχία» του Ολυμπιακού με το Περιστέρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς τον Ίγκνας Μπραζντέικις και τον Σακίλ ΜακΚίσικ και η ομάδα του κόουτς Βασίλη Σπανούλη που πέρσι εντυπωσίασε και έφθασε μέχρι την... κατάληψη της τρίτης θέσης στο εγχώριο πρωτάθλημα, θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας, σε μία διοργάνωση που καλύπτεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3

Κι αφού από το πρώτο παιχνίδι θα εξαχθεί ο ένας φιναλίστ, μετά θα ακολουθήσει και το δεύτερο για να καταρτιστεί το ζευγάρι του τελικού που θα γίνει το Σάββατο (30/9, 20:30). Εκεί, ο νέος Παναθηναϊκός θα βρει στο δρόμο του τον ΠΑΟΚ και χωρίς την παρουσία του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος υπέστη θλάση και δεν θα αγωνιστεί ούτε στην πρεμιέρα της Euroleague με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. 

Σπανούλης: «Με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, δεν μπορούμε να μιλάμε για πίεση αποτελέσματος»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:58 - 28.09.2023

Σπανούλης: «Με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, δεν μπορούμε να μιλάμε για πίεση αποτελέσματος»

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στον σεβαμό των αντιπάλων του Περιστερίου για την ομάδα και τόνισε πως με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία η πίεση για αποτέλεσμα στο μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Super Cup

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
17:00 / Περιστέρι - Ολυμπιακός (ΕΡΤ 3)
20:30 / ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ 3)

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
17:00 / Μικρός Τελικός (ΕΡΤ 3)
20:30 / Τελικός (ΕΡΤ 3)