Νοκ άουτ ο Μήτογλου από το Super Cup, εξαιρετικά αμφίβολος και ο Παπαπέτρου για ΠΑΟΚ

Ντίνος Μήτογλου και Κώστας Σλούκας

Νοκ άουτ ο Μήτογλου από το Super Cup, εξαιρετικά αμφίβολος και ο Παπαπέτρου για ΠΑΟΚ

Ηλίας Λαλιώτης 19:39 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 28.09.2023

O Ντίνος Μήτογλου αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού και χάνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτό του Σαββάτου, δύσκολα στον ημιτελικό και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Διπλό σοκ για τον Παναθηναϊκό λίγο πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν! 

Ο Ντίνος Μήτογλου αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (28/9) με πόνους στην αριστερή γάμπα και χάνει σίγουρα τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά πιθανότατα και τον τελικό του Σαββάτου, εφόσον το Τριφύλλι προκριθεί.

Ο διεθνής Έλληνας πάουερ φόργουορντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού και πόσο διάστημα θα χρειαστεί να μείνει εκτός (στις 6 Οκτωβρίου είναι η πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό). 

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί, αφού και ο Ιωάννης Παπαπέτρου αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (29/9, 20:30).

Ο Παναθηναϊκός εφόσον προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου (30/9, 20:30), θα έχει όπως φαίνεται πολύ σημαντικές απουσίες, μιας και θα πρέπει ο Εργκίν Αταμάν να αφήσει εκτός κι έναν από τους 7 ξένους που διαθέτει.