Στο ΟΑΚΑ για το Game 2 των τελικών της Basket League ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

Στο ΟΑΚΑ για το Game 2 των τελικών της Basket League ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

Χρήστος Τσάλτας 21:15 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 08.06.2023

Παρουσία... ΝΒΑ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να παίρνουν θέση στις εξέδρες για το Game 2 των τελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα για τις διακοπές της. Έπειτα από το φινάλε της σεζόν στο ΝΒΑ, πριν από περίπου 1 μήνα, για τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκονται σε διαδικασία off season, γεμίζοντας τις μπαταρίες τους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική ομάδα.

Την ίδια ώρα όμως το μπάσκετ παραμένει στην καθημερινοτητά τους σε κάθε βήμα. Αυτό φάνηκε και το απόγευμα της Πέμπτης (08/06) όταν και πήραν θέση στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Τα δύο αδέρφια έχουν ήδη μπει σε ρυθμό ατομικών προπονήσεων, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ μαζί τους αναμένεται να προπονηθεί και ένας συμπαίκτης τους, ο ΜαρΤζόν Μπότσαμπ, που έφτασε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ώρες για να μείνει σε αγωνιστικό ρυθμό με τους συμπαίκτες του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μάλιστα είχε βρεθεί και στο Final 4 της Elite League, στο κλειστό των Λιοσίων, πανηγυρίζοντας μαζί με τον Τρίτωνα την άνοδο στην Basket League. Όπως είναι φυσικό κάθε παρουσία των AntetokounBros στις εξέδρες αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους του μπάσκετ, που δεν χάνουν στιγμή να αποεθώσουν δύο από τους πιο σημαντικούς πρεσβευτές του ελληνικού αθλητισμού στον κόσμο.