Παναθηναϊκός: Στο πλευρό του Σερέλη και ο Κώστας Μέξας
i

© Intime

Παναθηναϊκός: Στο πλευρό του Σερέλη και ο Κώστας Μέξας

Πάρης Τσελεπίδης • 10:03 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Παναθηναϊκός σχηματίζει το προπονητικό τιμ που θα συνεργαστεί με τον κόουτς Χρήστο Σερέλη και μετά τον Βασίλη Σίμτσακ, ρόλο αναλαμβάνει και ο Κώστας Μέξας.

Στο πλευρό του Χρήστου Σερέλη θα σταθεί και ο Κώστας Μέξας. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού προσθέτει στο πλευρό του συνεργάτες, που θα τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει την αποστολή του Παναθηναϊκου. Ο Σερέλης θα είναι head coach των «πρασίνων» μέχρι το τέλος της σεζόν και δίπλα του θα κάθεται ο Βασίλης Σίμτσακ, οποίος έχει συμφωνήσει από την Τρίτη (21/2), ενώ μαζί του θα είναι στον πάγκο και Κώστας Μέξας

Ο τελευταίος θα καθοδηγήσει την Τετάρτη (22/2) τον Ηρακλή στο Σχηματάρι για τον αγώνα πρωταθλήματος της Elite League κόντρα στον Ερμή του Νίκου Οικονόμου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, θα μαζέψει τα πράγματά του και θα έρθει (και πάλι) στην Αθήνα. 

Ξεκίνημα μετ' εμπόδιων για τον Σερέλη - Με πέντε απουσίες ο Παναθηναϊκός στην Ιταλία
EUROLEAGUE

22:28 - 21.02.2023

Ξεκίνημα μετ' εμπόδιων για τον Σερέλη - Με πέντε απουσίες ο Παναθηναϊκός στην Ιταλία

Ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα μετά την απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς και την πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη, όμως το δεύτερο ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «πρασίνων» θα γίνει με πολλές απουσίες!

Ο Μέξας φέτος. πριν επιστρέψει στον Ηρακλή, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν (2008-11, 2018-19, 2021-22), είχε αναλάβει τον Ιωνικό Νικαίας όταν αποχώρησε ο Άγγελος Τσίκληρας και τώρα είναι έτοιμος να αναλάβει την πρόκληση του να συνεργαστεί με τον Σερέλη στον Παναθηναϊκό. 

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται με το νέο του προπονητή για το παιχνίδι της 25η αγωνιστικής της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία (23/2) και ο Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής με ενοχλήσεις στον αριστερό του αχίλλειο και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Επίσης, οι Λευτέρης Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης θα βρίσκονται στην εθνική Ελλάδας για τον αγώνα των «παραθύρων» κόντρα στη Σερβία, ενώ ο Αλέξανδρος Σαμαντούροβ δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις ΗΠΑ.

Tags: