Ξεκίνημα μετ' εμπόδιων για τον Σερέλη - Με πέντε απουσίες ο Παναθηναϊκός στην Ιταλία

Χρήστος Σερέλης

i

© Intime

Ξεκίνημα μετ' εμπόδιων για τον Σερέλη - Με πέντε απουσίες ο Παναθηναϊκός στην Ιταλία

Πάρης Τσελεπίδης • 22:28 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα μετά την απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς και την πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη, όμως το δεύτερο ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «πρασίνων» θα γίνει με πολλές απουσίες!

Η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος και οι συνεχιζόμενες μέτριες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στην Euroleague, έφεραν ανακατατάξεις στην ομάδα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έλυσε το συμβόλαιό του, ενώ το τριφύλλι κινήθηκε αστραπιαία και ανακοίνωσε την επιστροφή του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι ήταν στο τεχνικό τιμ όμως απομακρύνθηκε μετά την πρόσληψη των Πεδουλάκη και Ράντονιτς.

Γιαννακόπουλος: «Έχει πλάκα να διαβάζεις ότι αυτός δεν έρχεται και εσύ να τα έχεις όλα κλεισμένα» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:28 - 21.02.2023

Γιαννακόπουλος: «Έχει πλάκα να διαβάζεις ότι αυτός δεν έρχεται και εσύ να τα έχεις όλα κλεισμένα» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε να εννοηθεί πως τα πάντα ενόψει καλοκαιριού είναι ήδη τελειωμένα και πως ο προπονητής της επόμενης σεζόν είναι ήδη κλεισμένος.

Ο νέος κόουτς της ομάδας πάντως θα κάνει δύσκολο ντεμπούτο, αφού οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για τον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι (23/2)δίχως πέντε παίκτες τους. Αυτό μικραίνει πολύ το ροτέισον για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις έμεινε εκτός αποστολής αφού έχει ενοχλήσεις στον αριστερό του αχίλλειο.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα, ενώ οι Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης θα βρίσκονται στην εθνική Ελλάδας. Τέλος, ο Αλέξανδρος Σαμαντούροβ δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις ΗΠΑ.

Κάπως έτσι, μένει μόνος του στη θέση «5» ο Παπαγιάννης. Την ώρα που οι Ιταλοί θα έχουν τους Ντέιβις, Χάινς και Μπιιλίγκα διαθέσιμους, ο Παπαγιάννης θα παλεύει μόνος με τα... θηρία, σε ένα παιχνίδι - πρόκληση για τον αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό και φυσικά για τον προπονητή του που θα κάνει ντεμπούτο στην Ιταλία...