Γιαννακόπουλος: «Έχει πλάκα να διαβάζεις ότι αυτός δεν έρχεται και εσύ να τα έχεις όλα κλεισμένα» (vid)

Γιαννακόπουλος: «Έχει πλάκα να διαβάζεις ότι αυτός δεν έρχεται και εσύ να τα έχεις όλα κλεισμένα» (vid)

Sportal newsroom 21:28 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 22.02.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε να εννοηθεί πως τα πάντα ενόψει καλοκαιριού είναι ήδη τελειωμένα και πως ο προπονητής της επόμενης σεζόν είναι ήδη κλεισμένος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση σχετικά με το τι θα γίνει στον Παναθηναϊκό στο μέλλον, τονίζοντας, χωρίς να μιλήσει με ονόματα, πως ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, αυτός δηλαδή που θα αναλάβει μετά τον Χρήστο Σερέλη το καλοκαίρι, έχει ήδη κλείσει! 

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει με... Λάσο τον Γιασικεβίτσιους
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

19:08 - 21.02.2023

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει με... Λάσο τον Γιασικεβίτσιους

Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Χρήστου Σερέλη τον διάδοχο του Ντέγιαν Ράντονιτς και ψάχνει τον προπονητή της επόμενης χρονιάς με το μόνο σίγουρο να είναι πως θα είναι ξένος. Ο Πάμπλο Λάσο ή ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους; Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

«Πόσο πλάκα έχει να διαβάζεις αριστερά και δεξιά “θα φέρει αυτόν, θα φέρει εκείνον, θα φέρει τον άλλον, αυτός δεν έρχεται, εκείνος δεν έρχεται”. Κι εσύ να έχεις τα πάντα κλεισμένα», ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε προ ολίγων ορών τη λύση της συνεργασίας του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, με τους Πράσινους να προσλαμβάνουν στη θέση του τον Χρήστο Σερέλη, που αναμένεται μάλιστα να κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague.