Ομοσπονδία Ισραήλ: «Ο Λάσο εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Euroleague»

Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

Ομοσπονδία Ισραήλ: «Ο Λάσο εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Euroleague»

Sportal newsroom 18:46 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 21.02.2023

Ο Πάμπλο Λάσο είναι προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι και σημερινή ανακοίνωση από την Ομοσπονδία του Ισραήλ αναφέρει ότι ο πρώην προπονητής της Ρεάλ εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Euroleague.

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ντέγιαν Ράντονιτς ολοκληρώθηκε και οι «πράσινοι» στράφηκαν στη λύση του Χρήστου Σερέλη. Ο Έλληνας κόουτς αναλαμβάνει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, όταν ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού είναι να βρει έναν καταξιωμένο προπονητή που θα τον οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Χρήστος Σερέλης αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:38 - 21.02.2023

Ο Χρήστος Σερέλης αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι!

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε τον Χρήστο Σερέλη για αντικαταστάτη του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος ετοιμάζεται να... επιστρέψει στους «πράσινους» ως head coach και να αναλάβει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες για αυτή τη δύσκολη αποστολή, είναι αυτό του Πάμπλο Λάσο. Ο Ισπανός από το περασμένο καλοκαίρι είναι χωρίς ομάδα, αφού μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης έλυσε το συμβόλαιό του, προσλαμβάνοντας στη θέση του τον Τσους Ματέο. 

Η εξέλιξη αυτή έκανε πολλές ομάδες να βάλουν στο κάδρο τους τον κ. Λάσο, καθώς αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα τοπ ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι προπονητής συνηθισμένος στον πρωταθλητισμό και ικανός να διαχειριστεί πρόσωπα και καταστάσεις. 

Ο ίδιος πρόσφατα είχε πρόταση από την εθνική ομάδα του Ισραήλ προκειμένου να την αναλάβει. Η ομοσπονδία της χώρας ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί του τον τελευταίο καιρό, προσπαθώντας να τον... ψήσει να συνεργαστούν. 

Όμως ο κόουτς Λάσο φαίνεται ότι έβαλε την ομάδα στον... πάγο, αφού πλέον οι μνηστήρες αυξάνονται επικίνδυνα. Σε σημερινή (21/2) ενημέρωση της ισραηλινής ομοσπονδίας, αναφέρεται ότι ο κόουτς ζήτησε χρόνο μέχρι να αποφασίσει, βάζοντας λίγο... φρένο στις ορέξεις των ανθρώπων του Ισραήλ. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Ο Λάσο θα καθυστερήσει να απαντήσει αφού εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Euroleague». Μια από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός...