Το play που σχεδίασε ο Σερέλης για την τελευταία φάση και το μπέρδεμα του Βιλντόζα
i

© Intime

Το play που σχεδίασε ο Σερέλης για την τελευταία φάση και το μπέρδεμα του Βιλντόζα

Sportal newsroom 00:27 - 21.10.2023

Ο Λούκα Βιλντόζα ανέλαβε την ευθύνη για την τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο όπως αποκάλυψε η Sportal Euroleague Show, ο Έλληνας κόουτς σχεδίασε κάτι διαφορετικό.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως δεν τα κατάφερε, με το σουτ του Λούκα Βιλντόζα, που ήταν εκτός ισορροπίας, να μην βρίσκει στόχο και έτσι η αναμέτρηση να οδηγείται στην παράταση, όπου η «ομάδα του λαού» έφτασε στη νίκη με 81-86.

Ο Χρήστος Σερέλης σχεδίασε κάτι διαφορετικό στο πινακάκι του για να βρει το «τριφύλλι» τον δρόμο προς το καλάθι, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και για το λόγο αυτό η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο επιπλέον 5λεπτο.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Σωτηριου στο Sportal Euroleague Show, ο κόουτς Σερέλης είχε σχεδιάσει κάτι διαφορετικό. Πιο συγκεκριμένα να γίνει συνεργασία μεταξύ Βιλντόζα και Μήτογλου, ώστε να καταλήξει η φάση σε κάποιο λέι απ του Βιλντόζα από τον δεξιό διάδρομο ή να δώσει την μπάλα σε κάποιον ελεύθερο σουτέρ.

Αντ αυτού υπηρξε μπέρδεμα από τον Αργεντινό γκαρντ, το play του Έλληνα κόουτς δεν βγήκε μετά το τάιμ άουτ και έτσι έφτασε η φάση με ένα... σκοτωμένο σουτ από πλευράς Βιλντόζα.