Σερέλης: «Χάσαμε την ευκαιρία...»

Χρήστος Σερέλης

i

© Intime

Σερέλης: «Χάσαμε την ευκαιρία...»

Sportal newsroom 00:06 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 21.10.2023

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι και στάθηκε στα λάθη που στέρησαν από τους Πράσινους τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι, με τον Χρήστο Σερέλη, ο οποίος αποτέλεσε τον χεντ κόουτς των Πρασίνων μετά την αποβολή του Εργκίν Αταμάν, να έχει να πει αρκετά για το ματς. 

Ο Έλληνας κόουτς στάθηκε στα λάθη του Παναθηναϊκού στο τελευταίο λεπτό, όταν και η ομάδα του είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, ενώ τόνισε πως τα τελευταία 4 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν κομβικά. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Euroleague: 

🏀Sportal Euroleague Show: Ο Παναθηναϊκός γύρισε από το -15 αλλά λύγισε στην παράταση - Σκασμένος στα αποδυτήρια ο Σλούκας για τη χαμένη βολή
SPORTAL ORIGINALS

23:50 - 20.10.2023

🏀Sportal Euroleague Show: Ο Παναθηναϊκός γύρισε από το -15 αλλά λύγισε στην παράταση - Σκασμένος στα αποδυτήρια ο Σλούκας για τη χαμένη βολή

Η Sportal Euroleague Show μετέφερε όλο το ρεπορτάζ μετά το Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 81-86 στο ΟΑΚΑ. Κώστας Σωτηρίου και Ηλίας Λαλιώτης ανέλυσαν όλα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης. Σκασμένος ο Σλούκας στα αποδυτήρια και το μπέρδεμα του Βιλντόζα στην τελευταία φάση. Πλούσιο ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις με ΟΑΚΑ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές.

«Χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Κάναμε 2-3 λάθη στο τελευταίο λεπτό. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση, αλλά τα τελευταία 4 λεπτά του 2ου δεκαλέπτου, όταν η Μακάμπι διαφορά 15 πόντων, ήταν κομβικά, γιατί ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε».