Οι άνθρωποι της Εφές πήραν τον Αταμάν στον πάγκο τους!

Εργκίν Αταμάν

i

© Vaggelis Stolis

Οι άνθρωποι της Εφές πήραν τον Αταμάν στον πάγκο τους!

Ηλίας Λαλιώτης 17:46 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 24.09.2023

Ο Εργκίν Αταμάν πήγε στον πάγκο της Εφές λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Παρτιζάν, μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο του, Σαρπ και έμεινε για να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της τουρκικής ομάδας.

Με την αναμέτρηση Αναντολού Εφές - Παρτιζάν ξεκίνησε το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, αλλά και για να συναντήσει παλιούς γνωστούς και φίλους. Τον συνόδευαν η γυναίκα και ο γιος του Σαρπ και λίγο πριν το τζάμπολ πήγαν στον πάγκο για να χαιρετίσουν τα μέλη της αποστολής της Εφές.

Τους υποδέχθηκαν όλοι εγκάρδια και μάλιστα επέμεναν να κάτσουν μαζί τους και να παρακολουθήσουν από εκεί την φιλική αναμέτρηση. Όπως και τελικά έκαναν.

Μάλιστα ο γιος του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος εκτελούσε και χρέη... βοηθού όσο ήταν προπονητής στην Αναντολού Εφές και σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του είχε καθοριστικό ρόλο στο κλίμα στα αποδυτήρια, φορούσε πράσινο μπλουζάκι του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)
EUROLEAGUE

15:13 - 23.09.2023

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)

Το Sportal βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και σας παρουσιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ - Το νέο παρκέ, τα ανανεωμένα καθίσματα και το πανό στο νέο πέταλο των οργανωμένων