ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στο ΣΕΦ»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στο ΣΕΦ»

Sportal newsroom 17:31 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 11.06.2024

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Σκινδήλια και σύσσωμο το ΔΣ των Πειραιωτών να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του Game 4 των τελικών στο ΣΕΦ.

Σε ρυθμούς Game 4 των τελικών του πρωταθλήματος κινούνται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, κάτι που φάνηκε και από το μεσημέρι της Τρίτης, με την κλήρωση των διαιτητών στα γραφεία της ΚΕΔ/ΕΟΚ, από την οποία προέκυψαν οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Θεονάς ως διαιτητές της αναμέτρησης.

Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον Ολυμπιακό, αλλά και όλες τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επισημαίνοντας πως τα φαινόμενα βίας δεν έχουν χώρο στο ελληνικό μπάσκετ

Η διαδικασία της κλήρωσης: Ποιοι διαιτητές αποκλείστηκαν και για ποιον διαφώνησε ο Παναθηναϊκός
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:37 - 11.06.2024

Η διαδικασία της κλήρωσης: Ποιοι διαιτητές αποκλείστηκαν και για ποιον διαφώνησε ο Παναθηναϊκός

Στα γραφεία της ΚΕΔ/ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών του Game 4 των τελικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με πέντε διαιτητές να αποκλείονται εξ αρχής και το «τριφύλλι» να διαφωνεί σε μια επιλογή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Εν όψει του αυριανού τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλεί την ΚΑΕ Ολυμπιακός και όλες τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει πολλάκις αποδείξει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας στον χώρο του μπάσκετ με άριστα αποτελέσματα και το ίδιο περιμένει να διαπιστώσει από όλους τους φορείς.

Καλούμε τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ομάδας, κ. Γιώργο Σκινδήλια και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών, των προπονητών και όλων των μελών της αποστολής μας.

Να πράξουν το αυτονόητο, ό,τι δηλαδή κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR όλα αυτά τα χρόνια στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του Ολυμπιακού απολαμβάνει υποδειγματική φιλοξενία και όποτε κερδίζει μπορεί και πανηγυρίζει μέσα στο παρκέ δίχως να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Να πράξουν το αυτονόητο, ώστε σε περίπτωση νίκης μας στο αυριανό ματς, τα μέλη της αποστολής μας να μην υποχρεωθούν να φύγουν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια, προκειμένου να αποφύγουν κροτίδες, δυναμίτες και κάθε λογής κινδύνους κατά της σωματικής τους ακεραιότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούμε να συμβεί το παραμικρό στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των αθλητών, προπονητών και των μελών της αποστολής μας, όπως δυστυχώς έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν στο ίδιο γήπεδο.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!

Τα φαινόμενα βίας δεν έχουν χώρο στο μπάσκετ γι’ αυτό και άπαντες πρέπει να αναλάβουν άπασες τις ευθύνες τους.