Σερέλης στο Sportal: «Καταπληκτικός ο Αντετοκούνμπο, καταλυτική η είσοδός του»

Σερέλης στο Sportal: «Καταπληκτικός ο Αντετοκούνμπο, καταλυτική η είσοδός του»

Sportal newsroom 00:57 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:59 - 10.01.2024

Στην παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αναντολού Εφές στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα του Sportal.

Την αγωνιστική παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αναντολού Εφές εξήρε ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας στην κάμερα του Sportal. Ο βοηθός προπονητή του Εργκίν Αταμάν σχολίασε ότι η είσοδος του σέντερ του τριφυλλιού ήταν καθοριστική. 

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Ήμασταν πολύ δυνατοί στην άμυνα, πολύ συγκεντρωμένοι. Καταφέραμε και σταματήσαμε σχεδόν τα πάντα από την Εφές στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε 35 πόντους και στην ουσία αν είχαμε ελέγξει λίγο καλύτερα τα αμυντικά μας ριμπάουντ, οι πόντοι μπορεί να ήταν και κάτω από 30», σημείωσε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα του Sportal.

«Προφανώς σε ένα παιχνίδι μπάσκετ μία ομάδα δεν μπορεί να κυριαρχεί επί της άλλης 40 λεπτά, ειδικά όταν μιλάμε γι' αυτό το επίπεδο. Ενδεχομένως και η κούραση έπαιξε τον ρόλο της, να είμαστε λίγο πιο παθητικοί στην άμυνά μας. Δεν είναι δύσκολο οι παίκτες της Εφές να βρουν ένα μομέντουμ και να σκοράρουν», σχολίασε στη συνέχεια ο βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Η είσοδος του Κώστα Αντετοκούνμπο ήταν καταλυτική για να δέσει και πάλι η άμυνά μας. Ήταν καταπληκτικός. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν εκείνη τη στιγμή και μας έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση. Στο τέλος κερδίσαμε δίκαια και θα έλεγα ότι αδικούμαστε λίγο από τη διαφορά. Θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά», είπε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα του Sportal για την αγωνιστική παρουσία του σέντερ του τριφυλλιού.

«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Προφανώς έπαιξαν και για τον Βιλντόζα, όπως παίζουν και για τον Παπαπέτρου τόσο καιρό», σχολίασε ο Χρήστος Σερέλης για την αφιέρωση των παικτών του τριφυλλιού στον Λούκα Βιλντόζα.

«Ο ένας πιστεύει τον άλλον. Σήμερα ο Τζέριαν ήταν καθοριστικός στην άμυνα, όπως και στην επίθεση», είπε ο βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR για τον Τζέριαν Γκραντ.

Παναθηναϊκός - Εφές 83-76: Ο Γκριγκόνις έβαλε τη σπίθα, ο Γκραντ την υπογραφή - Euroleague Show