Σλούκας στο Sportal: «Φανταστικός ο Αντετοκούνμπο, μας κράτησε στο ματς»

Σλούκας στο Sportal: «Φανταστικός ο Αντετοκούνμπο, μας κράτησε στο ματς»

Sportal newsroom 00:23 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:58 - 10.01.2024

Την παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές εξήρε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα του Sportal.

Την παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αναντολού Εφές αποθέωσε ο Κώστας Σλούκας. Το τριφύλλι επικράτησε με 83-76 της ομάδας της Τουρκίας και έφτασε τις 12 νίκες στη Euroleague. 

«Ήταν φανταστικός, ήταν παντού. Έδωσε πάρα πολύ καλά 15-16 λεπτά. Μας κράτησε στο τέλος στο παιχνίδι γιατί οι δικές μας επιλογές ήταν πάρα πολύ κακές. Αυτό που έκανε είναι το ένα δέκατο από αυτά που μπορεί να κάνει», σχολίασε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα του Sportal.

«Η άμυνα μας βοήθησε στο πρώτο ημίχρονο. Η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή τηρουμένων των αναλογιών. Η ομάδα έχει παίξει σε δέκα μέρες έξι ματς. Πρέπει να το δουν οι ιθύνοντες, εμείς οι παίκτες. Είναι κάτι πολύ δύσκολο όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλες τις ομάδες. Πάμε για άλλη μία νίκη σε γεμάτο ΟΑΚΑ», σημείωσε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Σλούκας ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι προσπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη και είναι στην τρίτη θέση των κορυφαίων πασέρ της διοργάνωσης. «Δεν σημαίνει κάτι για εμένα, είναι μία διάκριση ατομική. Τα ρεκόρ είναι για τους δημοσιογράφους. Είναι σημαντικό που στην καριέρα μου έχω συνυπάρξει σε σπουδαίες ομάδες με σπουδαίους συμπαίκτες. Το σημαντικό είναι ότι προχωράει η ομάδα. Όσο προχωράει η ομάδα, είμαστε επιτυχημένοι», σχολίασε σχετικά ο Κώστας Σλούκας.

«Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος έχει αναγνωρίσει την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος. Η ομάδα είναι διψασμένη και σε συνδυασμό με τον κόσμο που στηρίζει κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων. Είμαστε στη μέση του μαραθωνίου. Είναι απαιτητικό το ματς με τη Μονακό. Αν ελέγξουμε τον ρυθμό θα πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Έλληνας γκαρντ για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Εφές 83-76: Ο Γκριγκόνις έβαλε τη σπίθα, ο Γκραντ την υπογραφή - Euroleague Show