Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Κάιλ Γκάι

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Κάιλ Γκάι

Sportal newsroom 11:07 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 01.01.2024

Με ένα μήνυμα στο twitter, ο Κάιλ Γκάι αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό.

Με μία πράσινη καρδιά και ένα τριφύλλι ο Κάιλ Γκάι είπε αντίο στον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο Αμερικανός γκαρντ ευχαρίστησε την ομάδα με μία ανάρτηση στο twitter. 

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις για την άμεση λύση του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ. Ο Κάιλ Γκάι αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό AKTOR το καλοκαίρι αλλά δεν μπόρεσε να βρει ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Η άφιξη του Κέντρικ Ναν στο τριφύλλι έφερε τον Κάιλ Γκάι ουσιαστικά εκτός rotation του Τούρκου προπονητή. Ο Αμερικανός θα μείνει ελεύθερος και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Το μεταγραφικό «παράθυρο» της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό - Η υπόθεση Ντόρσεϊ, η μεγάλη ανάγκη και οι... εξοδούχοι
EUROLEAGUE

13:15 - 29.12.2023

Το μεταγραφικό «παράθυρο» της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό - Η υπόθεση Ντόρσεϊ, η μεγάλη ανάγκη και οι... εξοδούχοι

Οι μεταγραφές παικτών μεταξύ ομάδων της EuroLeague ολοκληρώνονται τη Δευτέρα (1/1), με τον Παναθηναϊκό AKTOR να καλείται να αποφασίσει αν πρόκειται να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Ο Κάιλ Γκάι, μετά την εκπληκτική χρονιά με την Μπανταλόνα, δεν μπόρεσε ποτέ ουσιαστικά να προσαρμοστεί σε έναν ρόλο με λιγότερες κατοχές στα χέρια του, δεν μπόρεσε να είναι αποδοτικός στον τρόπο παιχνιδιού του Αταμάν και μοιραία αποχωρεί. Με τους «πράσινους» μέτρησε κατά μέσο όρο 4 πόντους, 0,9 ριμπάουντ και 0,4 ασίστ σε 10:38 λεπτά, σε 8 ματς στην EuroLeague, ενώ στην Basket League σε 6 παιχνίδια είχε 6,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 22 λεπτά.