Γεμίζει το ΟΑΚΑ με εκδήλωση στα πρότυπα του NBA για το Final 4 του Βερολίνου

ΟΑΚΑ

Γεμίζει το ΟΑΚΑ με εκδήλωση στα πρότυπα του NBA για το Final 4 του Βερολίνου

Ηλίας Λαλιώτης 22:12 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 29.05.2024

Εκδήλωση στο ΟΑΚΑ με γιγαντοοθόνες προκείμενου να παρακολουθήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού το Final Four της EuroLeague στο Βερολίνο.

Η δίψα του κόσμου του Παναθηναϊκού AKTOR για να βρεθεί στο Final Four του Βερολίνου είναι μεγάλη, αλλά δεν γίνεται να καλυφθεί από τα μόλις 539 εισιτήρια που δικαιούται από την EuroLeague.

Όπως δήλωσε σήμερα και ο Δημήτρης Κοντός: «Είμαστε σε καθεστώς ασφυξίας. Ευχάριστης κατάστασης μεν, ασφυξίας δε. Στο ματς με τη Μακάμπι είχαμε λίστα αναμονής που έφτανε τους 97.000 φίλους της ομάδας. Τώρα έχουμε 30.000 αιτήσεις και μόλις 593 εισιτήρια. Σε αυτό συνυπολογίστε πως πρέπει να διατεθούν στις οικογένειες των παικτών, σε συμβατικές υποχρεώσεις, σε χορηγούς, στους κατόχους διαρκείας. Δε φτάνουν ούτε για ζήτω.

Είμαστε σε μια τόσο ευχάριστη θέση και δυστυχώς δε μπορούν να τη χαρούμε με τον κόσμο μας όπως θα θέλαμε. Ακόμα και 20.000 εισιτήρια να είχαμε θα μπορέσουμε να τα διαθέσουμε. Και αυτό είναι κάτι που η διοργανώτρια αρχή πρέπει να το δει από την νέα σεζόν. Στην αγορά υπάρχουν σάιτ που δίνουν εισιτήρια και εμείς πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση για να πάρουμε στα χέρια μας όσο το δυνατόν περισσότερα και να τα διαθέσουμε στον κόσμο μας».

Γι’ αυτό το λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στα πρότυπα του NBA στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του Final Four.

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες ώστε ο κόσμος να παρακολουθήσει τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές το επόμενο διάστημα από την ΚΑΕ.