Η κεφάτη ανάρτηση του Γκραντ με τον καμαρωτό Γκριγκόνις και τη μπυρίτσα του Χουάντσο

Η κεφάτη ανάρτηση του Γκραντ με τον καμαρωτό Γκριγκόνις και τη μπυρίτσα του Χουάντσο

Γιώργος Γαβριλάκης 10:04 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 06.04.2024

Λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν, ο Τζέριαν Γκραντ έκανε ανάρτηση στα social media με μία φωτογραφία της αφεντιά τους, παρέα με τον... σοβαρό Μάριους Γκριγκόνις και τον... χαλαρό Χουάντσο Ερνανγκεθ.

Στο Μόναχο δεν ολοκληρώθηκε η πορεία του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια της Euroleague. Πάρθηκε η σπουδαία νίκη, αλλά η πρώτη φάση και ο πρώτος στόχος θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο μία άλλη γερμανική ομάδα, την Άλμπα Βερολίνου και με νίκη οι «πράσινοι» θα τερματίσουν δεύτερη. Πίσω μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι τότε όμως, υπάρχει το δικαίωμα της χαράς και του ενθουσιασμού, που για τον Τζέριαν Γκραντ εκφράστηκε με μία χαρωπή φωτογραφία παρέα με δύο συναθλητές και φίλους του: Τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος κόντρα στην Μπάγερν έκανε καταπληκτικό ματς. Ίσως το καλύτερο στην ευρωπαϊκή του πορεία με το «τριφύλλι».

Τα τρία σενάρια που φέρνουν ντέρμπι «αιωνίων» στα Playoffs - Ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας σε κάθε ένα απ' αυτά
EUROLEAGUE

08:17 - 06.04.2024

Τα τρία σενάρια που φέρνουν ντέρμπι «αιωνίων» στα Playoffs - Ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας σε κάθε ένα απ' αυτά

Υπάρχουν τρία σενάρια που μπορεί να προκύψουν την τελευταία αγωνιστική και να οδηγήσουν σε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στα Playoffs της Euroleague. Και στα τρία θα πρέπει κατ' αρχάς οι «πράσινοι» να χάσουν από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ την 34η και τελευταία αγωνιστική, ενώ υπάρχει ακόμα και η περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας...

Οι τρεις του απεικονίζονται σαν τους τρεις... σωματοφύλακες, αλλά σαν σωματοφύλακας κάθετε μόνο ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ. Διότι, ο Αμερικανός είναι στη μέση και δείχνει να το διασκεδάζει και ο Ισπανός είναι στην άλλη άκρη και πίνει την μπύρα του στα όρθια.

Το ευδιάθετο κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό αποτυπώθηκε με την συγκεκριμένη φωτογραφία που επέλεξε να ποστάρει ο Τζέριαν Γκραντ, από μία κοινή του έξοδο με τους δύο συνεργάτες του στα παρκέ και η αποστολή της regular season θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου κόντρα στην Άλμπα.

Μεσολαβεί όμως και η... υποχρέωση του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του στις 8 Απριλίου (Δευτέρα) με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου για το Top 6 της Stoiximan Basket League. Μία αγωνιστική που ξεκινάει σήμερα Σάββατο (6/4) και στο Λαύριο θα κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ ο τέως σταρ του ΝΒΑ, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

🔴 Μπάγερν - Παναθηναϊκός 75-82: Άλωσε το BMW Park και αγκάλιασε το πλεονέκτημα!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!