Ημέρα Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ: Έτοιμος για το ντεμπούτο του κόντρα στο Λαύριο ο Αμερικανός σταρ!

Πόρτερ

i

© paok bc / facebook

Ημέρα Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ: Έτοιμος για το ντεμπούτο του κόντρα στο Λαύριο ο Αμερικανός σταρ!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:42 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 20.05.2024

Η ώρα για το ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έφτασε, με τον Αμερικανό γκαρντ να βρίσκεται στο επίκεντρο του Λαύριο - ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν φύγει η σεζόν, η οποία είχε πολλά προβλήματα και σκαμπανεβάσματα, ο ΠΑΟΚ έριξε «βόμβα» μεγατόνων!

Αυτό γιατί έφτασε σε συμφωνία με τον Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ ως το τέλος της σεζόν, ενισχύοντας την περιφέρεια και το ρόστερ του με έναν παίκτη που με την παρουσία του και μόνο μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο όχι μόνο της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος γενικότερα.

Η τραγική ιστορία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η δολοφονία του πατέρα του, το νεκρό 13χρονο κορίτσι και τα όπλα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου (vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:26 - 01.04.2024

Η τραγική ιστορία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η δολοφονία του πατέρα του, το νεκρό 13χρονο κορίτσι και τα όπλα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου (vids)

Τον πατέρα του τον σκότωσαν το 2004, ενώ μερικά χρόνια πριν, εκείνος είχε εμπλακεί στη δολοφονία ενός 13χρονου κοριτσιού. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μεγάλωσε σε ένα «σκοτεινό περιβάλλον» και η επιρροή αυτού (αργά ή γρήγορα) εμφανίστηκε στη ζωή του. Τώρα, στη... φωτεινή Θεσσαλονίκη παίρνει την δεύτερη ευκαιρία που αναζητούσε και ο ΠΑΟΚ θα γίνει η νέα ομάδα του νεαρού γκαρντ που πριν λίγους μήνες σάρωνε στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έφτασε στην Ελλάδα, γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του, πραγματοποίησε τις πρώτες προπονήσεις με τον Δικέφαλο στο στήθος και πλέον έφτασε η ώρα για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ρίχνεται στη μάχη της 2ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης των playouts, έχοντας εκτός έδρας δοκιμασία στο Λαύριο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα (6/4, 17:15) κι όπως είναι λογικό, όλα τα φώτα θα πέσουν στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των ασπρόμαυρων.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τον Στάθη Νεραντζάκη να αφήνει εκτός αποστολής τον Μάρκες Τάουνς.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ mateco δοκιμάζεται το απόγευμα του Σαββάτου (6/4 στις 17:15) στο Λαύριο, σε ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο παιχνίδι! Η μάχη για την συμμετοχή της ομάδας στα Playoffs περνάει από τον αγώνα απέναντι στο Λαύριο MEGABOLT, παιχνίδι στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Kevin PorterJr. Ο Αμερικανός γκαρντ, που βρίσκεται ελάχιστες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα πραγματοποίησε μόλις την τρίτη του προπόνηση με την ομάδα μας, θα είναι αναπόφευκτα το κεντρικό πρόσωπο του αυριανού αγώνα.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την απάντηση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Marques Townes έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης και αναπόφευκτα δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα. Οι καλαθοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο κόουτς Νεραντζάκης είναι: Jamuni McNeace, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Cecil Williams, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Michal Michalak, Justin Alston, Kevin Porter Jr».