Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ ο Πόρτερ Τζούνιορ - Παίζει κόντρα στο Λαύριο

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ ο Πόρτερ Τζούνιορ - Παίζει κόντρα στο Λαύριο

Γιώργος Γαβριλάκης 16:16 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 05.04.2024

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και με τον αγωνιστικο ενθουσιασμό που φέρνει ο ερχομός του θα αγωνιστεί το Σάββατο (6/4) στο Λάριο ο ΠΑΟΚ. «Θελουμε η νίκη για να κάνουμε το βήμα πρόκρισης στα Playoffs», είπε ο κόουτς Νεραντζάκης.

Λίγες ώρες επέμειναν για το ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, που πέραν του ότι θα είναι το πρώτο του παιχνίδι μακριά από το ΝΒΑ, θα είναι και το πρώτο του ματς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Διότι, ο 24χρονος Αμερικανός, πριν μερικούς μήνες, βρέθηκε ένα βήμα πριν την φυλακή, αφού πρώτα κακοποίησε την σύντροφό του και στην Αμερική κανένας δεν τον ήθελε στην ομάδα του. Και πουθενά άλλου στον πλανήτη επίσης, μέχρι που ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγάλη έκπληξη και τον κάλεσε στη Θεσσαλονίκη, για να του δώσει την «δεύτερη ευκαιρία» που έψαχνε.

Πλέον, ο KPJ που την περασμένη σεζόν είχε 19+ πόντους, 5+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ με τους Χιούστον Ρόκετς, αφού πρώτα... γέμισε με τις πρώτες του εμπειρίες στον Δικέφαλο του Βορρά, έκανε μερικές προπονήσεις, το Σάββατο το απόγευμα (6/4, 17:15) θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με το Λαύριο.

«Η παρουσία του Κέβιν (Πόρτερ Τζούνιορ) μας χαροποιεί ιδιαίτερα», είπε ο κόουτς Στάθης Νεραντζάκης και πρόσθεσε πως «πρόκειται για έναν αστέρα του ΝΒΑ, ένα παίκτη με αστείρευτο ταλέντο που μπορεί να μας κάνει όλους καλύτερους», προφανώς εννοώντας εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναπάρει παίκτη που στο ΝΒΑ είχε βάλει «πενηντάρα» - Ο Πόρτερ Τζούνιορ δεν είναι ο... πρώτος (vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:15 - 01.04.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναπάρει παίκτη που στο ΝΒΑ είχε βάλει «πενηντάρα» - Ο Πόρτερ Τζούνιορ δεν είναι ο... πρώτος (vids)

Η νέα εντυπωσιακή μεταγραφή του ΠΑΟΚ αφορά στον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος στις 29 Απριλίου του 2021 με τους Ρόκετς είχε βάλει 50 πόντους στους Μπακς του Αντετοκούνμπο. Όσους είχε βάλει το 1998 ο τρομερός σουτέρ Τρέισι Μάρεϊ, που έπαιξε στον Παναθηναϊκό το 2004-05 και την επόμενη σεζόν στον Δικέφαλο του Βορρά.

Επίσης, «είναι μία ευχάριστη κατάσταση αυτό που ζήσαμε όλες αυτές τις ημέρες. Χρειάζεται σωστή διαχείριση από όλους μας, για να βοηθήσουμε τον αθλητή να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα δεδομένα που έχει μπροστά του και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η συμμετοχή στα Playoffs. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Λαύριο, μία πολύ αξιόλογη ομάδα, καθώς με νίκη θα πλησιάσουμε πιο κοντά στην οκτάδα».  

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκος και όλη τη δράση της Παρασκευής