Σε ποιες ελληνικές ομάδες προτάθηκε ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ και δεν προχώρησαν το deal

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

i

Photo by Alex Bierens de Haan/Getty Images

Σε ποιες ελληνικές ομάδες προτάθηκε ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ και δεν προχώρησαν το deal

Γιάννης Πάλλας 17:03 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 01.04.2024

Στην ελληνική αγορά ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ εμφανίστηκε πρώτα σε δυο άλλες ομάδες πριν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ

Πριν πραγματοποιηθεί το deal του ΠΑΟΚ με τον Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ ο εκπρόσωπος του πρότεινε τον παίκτη σε δυο ακόμη ελληνικές ομάδες!

Ο «δικέφαλος» κινήθηκε πιο γρήγορα, γιατί ήθελε να αλλάξει και το κλίμα που ήταν βαρύ το τελευταίο διάστημα λόγω των εμφανίσεων της ομάδας και τον απέκτησε.

Ωστόσο, πριν χτυπήσει την πόρτα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Πορτογάλος ατζέντης του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ, τον πρότεινε στο Μαρούσι και τον Προμηθέα. Ούτε η μια ομάδα, ούτε η άλλη ασχολήθηκε με την περίπτωση του, καθώς ο μεν σύλλογος των βορείων προαστίων έχει κλείσει τις θέσεις των ξένων και δεν έχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης, ενώ οι Πατρινοί δεν μπήκαν καν στη συζήτηση, καθώς έχουν πολύ καλή χημεία με τους Άντονι Κάουαν και Χάντερ Χέιλ στην περιφέρεια.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα ήθελε να τη χαλάσει βάζοντας έναν παίκτη που αν μη τι άλλο η παρουσία του θα μπέρδευε την ομάδα, η οποία έχει έναν ρυθμό και μια ισορροπία στο παιχνίδι της. Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ είναι σπουδαία προσωπικότητα και πολύ μεγάλο όνομα για να μην έχει τα «κλειδιά» μιας ομάδας στα χέρια του.

Αυτό μπορούσε στην παρούσα φάση αγωνιστικά να του το προσφέρει ο ΠΑΟΚ, που δείχνει να μην είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση κάτι που φάνηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Οπότε ο Αμερικανός σούπερ σταρ αποτελεί την «σανίδα σωτηρίας» για ένα καλό φινάλε στα playout της Stoiximan Basket League.

Η αλήθεια είναι πως ο «δικέφαλος» δεν είναι στα καλύτερα του και η απόκτηση του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ ουσιαστικά προσθέτει περισσότερο στην παρούσα συγκυρία στην εικόνα και το image του συλλόγου και λιγότερο στην ουσία, αφού μένουν μόλις τέσσερα παιχνίδια στα playout.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος έδειξε με την κίνηση αυτή ότι είναι εκεί και προσπαθεί να ενισχύσει ακόμη και την ύστατη ώρα την ομάδα σε πείσμα εκείνων που έσπευσαν ακόμη και με τον ίδιο να τα βάλουν στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Λίγα 24ωρα αργότερα, ο ίδιος ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου έδωσε την απάντηση του και ήταν ηχηρότατη!