Αυτό είναι το απίθανο ποσό που θα πάρει ο Κέβιν Πόρτερ Junior στον ΠΑΟΚ

Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ

i

@Photo by Alex Bierens de Haan/Getty Images

Αυτό είναι το απίθανο ποσό που θα πάρει ο Κέβιν Πόρτερ Junior στον ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 15:49 - 01.04.2024

Ο ΠΑΟΚ πυροδοτεί την βόμβα που ακούει στο όνομα Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ, ο οποίος μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη με ποσό πολύ χαμηλό για τα δεδομένα και την αξία του.

Λίγο πριν φύγει η σεζόν, η οποία είχε πολλά προβλήματα και σκαμπανεβάσματα, ο ΠΑΟΚ έριξε βόμβα μεγατόνων. Αυτό γιατί έφτασε σε συμφωνία με τον Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ ως το τέλος της σεζόν, ενισχύοντας την περιφέρεια και το ρόστερ του με έναν παίκτη που με την παρουσία του και μόνο μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο όχι μόνο της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος γενικότερα.

Με την κίνηση αυτή ο «δικέφαλος του Βορρά» φύλαγε το καλύτερο για το τέλος, τόσο στο μεταγραφικό παζάρι όσο και στη σεζόν, καθώς θα βάλει στη μηχανή του έναν παίκτη με τεράστιες προδιαγραφές, που ήταν σε θέση να γίνει ένας από τους καλύτερους γκαρντ στο ΝΒΑ. Τα προβλήματα έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ όμως αποτέλεσαν τεράστιο εμπόδιο για τον Scoot, που είδε την καριέρα του να... γκρεμίζεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πλέον ετοιμάζεται για το δικό του restart, μέσα από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος» του δίνει τη δυνατότητα να πατήσει και πάλι παρκέ και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως είναι η Stoiximan Basket League.

Για να το κάνει αυτό μάλιστα έβαλε το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα, κάτι που υπογράμμισε και το Sportal, όταν παρουσίασε το παρασκήνιο της μεγάλης μεταγραφής του 24χρονου γκαρντ στην ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη.

Μάλιστα το ποσό που θα λάβει για το επόμενο -σκάρτο- δίμηνο παρουσίας του στην Ελλάδα δεν ξεπερνάει τις 15 χιλιάδες δολάρια, μαζί με τα μπόνους. Στην ουσία ο Πόρτερ θα παίξει 4 παιχνίδια μίνιμουμ στα Playouts του πρωταθλήματος και εφόσον η ομάδα του περάσει στην post season τότε θα έχει 2 τουλάχιστον παιχνίδια ακόμα.

Μεταγραφή σαν... ψέμα: Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ! (vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:53 - 01.04.2024

Μεταγραφή σαν... ψέμα: Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ! (vids)

Το πρωί της Πρωταπριλιάς, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και φάνηκε σαν να ήταν κάποιο υπερβολικό αστείο, αλλά τελικά είναι η αλήθεια. Ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος... σάρωνε στο ΝΒΑ (19,2 πόντοι, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ) πριν αποκτήσει προβλήματα με το νόμο και αποδεσμευτεί, έρχεται στην Θεσσαλονίκη.

Σε κάθε περίπτωση η μεταγραφή του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ προκαλεί θόρυβο, με τον ΠΑΟΚ να κάνει μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις της ιστορίας του, χωρίς μάλιστα να... ματώσει οικονομικά για να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον χαρισματικό γκαρντ.