Τρομερό βίντεο ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ για τον Κέβιν Πόρτερ: «Θα μοιάζει με ψέμα αλλά είναι αλήθεια»

Τρομερό βίντεο ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ για τον Κέβιν Πόρτερ: «Θα μοιάζει με ψέμα αλλά είναι αλήθεια»

Χρήστος Τσάλτας 16:36 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 01.04.2024

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με ένα τρομερό βίντεο.

«Είναι Πρωταπριλιά, αλλά είναι και αλήθεια»: με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Ο NBAer έχει αγωνιστεί σε 196 αγώνες στο NBA με μέσο όρο 15,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά αγώνα. Στο βίντεο που ετοίμασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζονται όλα τα δημοσιεύματα για τη μεταγραφή, που προκάλεσε αίσθηση σε όλον τον κόσμο.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σύντομα και θα ενισχύσει τον «δικέφαλο του βορρά». Ο NBAer θα λάβει λιγότερα από 15 χιλιάδες δολάρια από τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για την πρώτη του περιπέτεια στην Ευρώπη.

Έτσι έγινε το deal του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με τον ΠΑΟΚ

Ο 24χρονος γκαρντ είχε προδιαγραφές για σπουδαία πράγματα. Από τα χρόνια στο high school τον ακολουθούσε η φήμη του σπουδαίου παίκτη, όμως τα προβλήματα εξωαγωνιστικής φύσης και όσα βίωνε έξω από το παρκέ αποτέλεσαν ανέκαθεν το μεγάλο του πρόβλημα και αιτία που δεν ξεδίπλωσε ποτέ το πλήρες potential που τον ακολουθούσε. Αποκορύφωμα όλων η φυλάκιση το περασμένο καλοκαίρι για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Πόρτερ τζούνιορ πλέον θεωρείται «μαύρο πρόβατο» στο ΝΒΑ. Έτσι αναζητούσε όχι απλώς ένα restart σε μια καριέρα που έδειχνε να διαλύεται ολοσχερώς, αλλά ένα γερό reset. Να πάρει τα πάντα από την αρχή, να «επανασυστήσει» τον παίκτη που θαύμαζαν άπαντες στο ΝΒΑ με τους Χιούστον Ρόκετς τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι του 2022 άλλωστε υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών έναντι 63,4 εκατ. δολαρίων με την ομάδα του Τέξας, σε μια κίνηση που έδειχνε το πόσο πίστευαν οι ιθύνοντες την ομάδα τον Scoot.

Τα όσα έγιναν το καλοκαίρι όμως τον έστειλαν εκτός ΝΒΑ και σε αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό. Με δεδομένο πως Αυστραλία και Κίνα δεν είχαν θέσεις στις ομάδες των πρωταθλημάτων τους, ο χαρισματικός άσος έκανε στροφή προς την Ευρώπη. Οι εκπρόσωποί του τον πρότειναν σε αρκετές ομάδες, από το Ισραήλ και όχι μόνο, με τον ΠΑΟΚ, που αναζητούσε έναν παίκτη να κάνει τη διαφορά στο φίνις της σεζόν, να είναι μία από αυτές.

Σημαντικό ρόλο στο να προχωρήσει το deal έπαιξε και η παρουσία του Τζάστιν Άλστον. Ο Αμερικανός σέντερ έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Πόρτερ τζούνιορ και σε συνδυασμό με όσα άκουσε ο πρώην άσος των Ρόκετς από τους ευρωπαίους εκπροσώπους του άνοιξαν τον δρόμο στο να προχωρήσει η υπόθεση.

Μεταγραφή σαν... ψέμα: Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ! (vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:53 - 01.04.2024

Μεταγραφή σαν... ψέμα: Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ! (vids)

Το πρωί της Πρωταπριλιάς, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και φάνηκε σαν να ήταν κάποιο υπερβολικό αστείο, αλλά τελικά είναι η αλήθεια. Ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος... σάρωνε στο ΝΒΑ (19,2 πόντοι, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ) πριν αποκτήσει προβλήματα με το νόμο και αποδεσμευτεί, έρχεται στην Θεσσαλονίκη.

Για να υπάρξει συμφωνία μάλιστα ο Πόρτερ δεν έβαλε καν στην κουβέντα το οικονομικό. Προτεραιότητά του ήταν να επιστρέψει στη δράση και να μείνει ενεργός, έτσι δεν συζήτησε πολλές οικονομικές λεπτομέρειες, βάζοντας σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του στα παρκέ. Η οποία θα γίνει στην Ελλάδα, υπό τις οδηγίες του Στάθη Νεραντζάκη, σε μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς το ενδιαφέρον για τον KPJ παραμένει τεράστιο.