Χωρίς Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Κολοσσό

Χωρίς Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Κολοσσό

Ηλίας Λαλιώτης 16:47 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 03.03.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα έμεινε εκτός της εξάδας ξένων για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει και στον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου για τη 19η αγωνιστική της Basket League (3/3, 17:15)

Μετά τον θρίαμβο στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, οι Πράσινοι θέλουν να προσφέρουν ένα όμορφο απόγευμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες και να πετύχουν τη 18η νίκη τους σε 19 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόζα που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, αλλά και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση αριστερού επιγονατιδικού συνδέσμου από τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Ολλανδίας στη Χάγη για τα προκριματικά του EuroBasket 2025.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR: Καλαϊτζάκης Π., Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ Τζέριαν, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ Χ., Μήτογλου, Μαντζούκας

Η 12άδα του Κολοσσού: Γκάουντλοκ, Κολοβέρος, Μπραΐκοβιτς, Παπαγιάννης Μ., Πετρόπουλος, Χατζηνικόλας, Μπιλλής, Καμαριανός, Σίτου, Παπαδάκης, Πόλι, Περάντες