Θα υπάρχουν οπαδοί της Μακάμπι την Τρίτη του Πάσχα στο ΟΑΚΑ;

Θα υπάρχουν οπαδοί της Μακάμπι την Τρίτη του Πάσχα στο ΟΑΚΑ;

Χρήστος Τσάλτας 12:23 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:54 - 18.05.2024

Το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο στον... τελικό της σειράς των Playoffs της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ίδια ώρα που το ερώτημα που υπάρχει είναι αν θα βρεθούν στο γήπεδο φίλοι της ομάδας του Όντεντ Κάτας.

Η «τρέλα» του κόσμου του Παναθηναϊκού αποτυπώθηκε για ακόμα μια φορά, εμπράκτως. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε με 95-88 στο Game 4 της σειράς, στο Βελιγράδι και έκανε το 2-2, με την υπόθεση πρόκριση στο Final 4 να κρίνεται σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι.

Σε αυτό το κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές. Ο κόσμος των «πράσινων» εξαφάνισε τα εισιτήρια μέσα σε περίπου 2,5 ώρες, κάνοντας ακόμα ένα sold out τη φετινή σεζόν. Η ζήτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι» ήταν τεράστια, σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσουν μέχρι και 100.000 άτομα να είναι στην αναμονή για ένα εισιτήριο.

Ο κόσμος των «πράσινων» διψάει για το παιχνίδι της Τρίτης του Πάσχα, το οποίο είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι την τελευταία 10ετία για το «τριφύλλι». Η επιστροφή στο Final 4 αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης που είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη μεγάλη πρόκριση.

Στο παιχνίδι αυτό θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, ως έκτο παίκτη. Την ίδια στιγμή όμως υπάρχει ένα ερώτημα, σχετικά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Θα έχει η «ομάδα του λαού» κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ;

Η απάντηση είναι πως οι Ισραηλινοί δεν θα έχουν την στήριξη των φιλάθλων τους, παρά μόνο ανθρώπων που θα έρθουν στην Ελλάδα με προσκλήσεις από την διοίκηση της «ομάδας του λαού». Πιο συγκεκριμένα, περίπου 30 με 40 άνθρωποι θα είναι μαζί με την αποστολή των πρωταθλητών Ισραήλ, ως κάτοχοι προσκλήσεων. Μια συνθήκη που ισχύει σε όλα τα παιχνίδια των playoffs ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Συν τοις άλλοις, πριν από το Game 4 της σειράς στην Χάλα Πιονίρ, ο Παναθηναϊκός ζήτησε 250 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του, όμως η απάντηση που έλαβε από την Μακάμπι ήταν αρνητική. Αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ όμως δεν θα πέφτει καρφίτσα, με τις εξέδρες να βάφονται... πράσινες για ακόμα ένα βράδυ!

ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός