Γκραντ: «Δεν τους βάλαμε μεγάλη πίεση στην μπάλα στο τέλος»
i

© Euroleague Basketball

Γκραντ: «Δεν τους βάλαμε μεγάλη πίεση στην μπάλα στο τέλος»

Sportal newsroom 00:26 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:28 - 04.01.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ εστίασε στην πίεση στην μπάλα που θα μπορούσαν να βάλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στη Μπασκόνια στο φινάλε

Να κοιτάξουν μπροστά και να μην μείνουν άλλο σ’ αυτό το ματς συστήνει ο Τζέριαν Γκραντ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από την Μπασκόνια στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» επισήμανε πως θα μπορούσε να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

«Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να δούμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σε δύο μέρες. Δυστυχώς έβαλαν το τελευταίο σουτ και αυτό ήταν που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα» ήταν το πρώτο σχόλιο του Τζέριαν Γκραντ στην κάμερα της NOVA, μετά τη λήξη του συγκλονιστικού αγώνα.

Πρόβλημα με Σλούκα στον Παναθηναϊκό AKTOR - Δύσκολο να παίξει κόντρα στη Βαλένθια
EUROLEAGUE

00:05 - 04.01.2024

Πρόβλημα με Σλούκα στον Παναθηναϊκό AKTOR - Δύσκολο να παίξει κόντρα στη Βαλένθια

Ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπασκόνια και θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί κόντρα στη Βαλένθια την Παρασκευή (5/1, 21:30).

Και πρόσθεσε: «Στο τέλος θα μπορούσαμε να τους βάλουμε περισσότερη πίεση στην μπάλα και να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια».