Παπαπέτρου: «Mπορούμε να παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ και εκτός έδρας»
i

©InTime

Παπαπέτρου: «Mπορούμε να παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ και εκτός έδρας»

Ηλίας Λαλιώτης 23:25 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 16.05.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR την Τρίτη (30/4, 20:00) με την Μακάμπι στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αναμετρηθεί την Τρίτη (30/4, 20:00) με την Μακάμπι στην «Χάλα Πιονίρ» στο Game 3 των playoffs της Euroleague.

Αποστολή στο Βελιγράδι

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου που είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και δίνει λύσεις στις θέσεις των φόργουορντ εκφράζει την πεποίθηση του πως η ομάδα του μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ και μακριά από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

«Ξέρουμε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει σπουδαίο μπάσκετ εκτός έδρας. Το αποδείξαμε μέσα στη σεζόν. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην προετοιμασία μας. Η Μακάμπι είναι σκληρή ομάδα. Έπαιξαν πολύ καλά, ήταν επιθετικοί, τιμώρησαν όλα τα λάθη μας. Σκόραραν εύκολα καλάθια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προσηλωμένοι στην τακτική μας» εξήγησε ο έμπειρος φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR.

Όσον αφορά τον Ουέιντ Μπάλντγουιν, είπε: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Παίζει πολλά χρόνια στη λίγκα. Είναι πολύ καλός για τη Μακάμπι. Πρέπει να τον περιορίσουμε αν παίξει και να κάνουμε τις προσαρμογές μας. Δεν με ανησυχεί πάντως προσωπικά, πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας».

Και συνέχισε: «Η ζωή δεν είναι μόνο μπάσκετ, οι άνθρωποι το καταλαβαίνουν αυτό. Μάχεσαι για κάτι. Είχαμε μια rollercoaster season με τραυματισμούς και χειρουργείο. Νιώθω καλά τώρα και προετοιμασμένος για το ματς».

Για το αν είναι περίεργο να παίξει εκτός έδρας με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι: «Είναι περίεργο αλλά συμβαίνει. Με όσα γίνονται γύρω μας. Έχουμε παίξει σε αυτό το γήπεδο γεμάτο και έχει φοβερή ατμόσφαιρα. Είμαστε προετοιμασμένοι να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα».