Βούκτσεβιτς στο Sportal: «Τρομερό να έχεις προπονητή τον Ομπράντοβιτς, δεν έχω αποφασίσει για την Εθνική»

Sportal newsroom 00:32 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:32 - 20.01.2024

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν και σχολίασε πώς είναι να έχει προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενώ τοποθετήθηκε και για την Εθνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε με 84-71 την Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε τις 14 νίκες στη διοργάνωση αφήνοντας την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο 11-11. 

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς της Παρτίζαν μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τον αγώνα. «Τρομερό παιχνίδι. Είχαμε πολλά λάθη. Αρχίσαμε και τελειώσαμε το παιχνίδι με λάθη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Ο Λεσόρ ξεκίνησε έτσι έτσι αλλά στο τέλος ήταν καλός, όπως και ο Σλούκας. Ο Πάντερ είναι ο ηγέτης μας και φαίνεται. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά, παρά την απουσία του. Είναι τρομερό να έχεις προπονητή τον Ομπράντοβιτς. Τα βλέπει όλα, κάθε λεπτομέρεια. Κάθε μέρα στην προπόνηση πρέπει να δίνεις το 101% για να μάθεις πολλά», σημείωσε αρχικά ο νεαρός μπασκετμπολίστας στο Sportal και τον Κώστα Σωτηρίου.

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι ο πατέρας του έχει παίξει μπάσκετ στο παρελθόν. «Μιλάμε για μπάσκετ. Είμαστε μπασκετική οικογένεια. Είναι ωραίο να έχεις κάποιον δίπλα σου και να σε συμβουλεύει», σχολίασε σχετικά.

«Δεν έχω αποφασίσει 100% ακόμη», σημείωσε ο νεαρός αθλητής για το αν θα αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδα ή στην Εθνική Σερβίας.

Παναθηναϊκός - Παρτίζαν 84-71: «Κατάπιε» και την ομάδα του Ζοτς το ΟΑΚΑ! - Sportal Euroleague Show