Μήτογλου στο Sportal: «Βρίσκουμε τη χημεία μας, είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 00:17 - 20.01.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Παρτίζαν με 84-71 και σημείωσε ότι οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν βρίσκουν τη χημεία τους μέσα από τα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε με 84-71 την Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Κορυφαίος για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν ο Ντίνος Μήτογλου με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ. 

Ο Έλληνας φόργουοντ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του Sportal Euroleague Show και τον Κώστα Σωτηρίου. «Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μία έξτρα πίεση λόγων του πρώτου αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολο ματς με πολλά σκαμπανεβάσματα. Πολύ επαφή, Πολύ κλειστό παιχνίδι. Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί η βοήθειά του ήταν πολύτιμη Θα το χαρούμε για σήμερα αλλά έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα.

Δεν μου αρέσει η λέξη σοφτ (σ.σ για την άμυνα). Όσο περνάει ο καιρός, τόσο βρίσκουμε τη χημεία μας και γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να προπονηθούμε και τη Δευτέρα να παρουσιαστούμε έτοιμοι», σχολίασε ο Ντίνος Μήτογλου στην κάμερα του Sportal.

Παναθηναϊκός - Παρτίζαν 84-71: «Κατάπιε» και την ομάδα του Ζοτς το ΟΑΚΑ! - Sportal Euroleague Show