Με Αντετοκούνμπο κόντρα στην Παρτιζάν ο Παναθηναϊκός AKTOR (vid)

Με Αντετοκούνμπο κόντρα στην Παρτιζάν ο Παναθηναϊκός AKTOR (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 20:11 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 19.01.2024

O Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR για την 22η αγωνιστική της EuroLeague με την Παρτιζάν και αναμένεται να παίξει, παρότι δεν έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Παρτιζάν για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τους φίλους της ομάδας να έχουν κάνει sold out εδώ και τρεις ημέρες.

Τα προβλήματα για τον Εργκίν Αταμάν δεν λείπουν για μια ακόμα φορά, με τους Λούκα Βιλντόζα (μηνίσκος) και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι (σκωληκοειδίτιδα) )να προέρχονται από χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας παραμένει ασθενής.

Παράλληλα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από ίωση και δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα μετά την αναμέτρηση με το Λαύριο, όπου είχε κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση. 

Σήμερα ο Έλληνας σέντερ ένιωσε έκανε καλύτερα και συμπεριλήφθηκε στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά θα φανεί μετά το τζάμπολ πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει.

Από την πλευρά της η Παρτιζάν έχει τα δικά της προβλήματα, με τους Κέβιν Πάντερ και Αλέξα Αβράμοβιτς να έχουν μείνει στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά οι 12άδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μωραΐτης, Σλούκας, Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Παρτιζάν (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Σμιθ, ΛεΝτέι, Κοπρίβιτσα, Σμάιλαγκιτς, Γιάραμαζ, Νάναλι, Τριφούνοβιτς, Άντζουσιτς, Ντοζίερ, Πονίτκα, Καμίνσκι, Καμπόκλο.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Παρτίζαν και όλη τη δράση της Παρασκευής