Δυσαρεστημένος ο Αταμάν με τη διαιτησία - «Έκαναν λάθη, να τα εξετάσει η επιτροπή»

Δυσαρεστημένος ο Αταμάν με τη διαιτησία - «Έκαναν λάθη, να τα εξετάσει η επιτροπή»

Ηλίας Λαλιώτης 19:45 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 07.01.2024

Ο Εργκίν Αταμάν είχε παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με το Περιστέρι και τα εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με το Περιστέρι ζήτησε από την Επιτροπή Διαιτησίας να εξετάσει αν ήταν καλοί οι διαιτητές, ενώ στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για το ματς με την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου προπονητή:

«Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα για δύο λόγους. Το Περιστέρι είναι μια από τις πιο καλές ομάδες και μετά από μια διαβολοβδομαδα με ταξίδια, καθώς γυρίσαμε μόλις χθες στην Αθήνα και ταξιδεύαμε όλο το βράδυ, το έκαναν έτσι. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και δεν είχαμε κίνητρο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο καταλάβαμε ότι αν δεν έχουμε κίνητρο και δεν είμαστε επιθετικοί θα χάσουμε.

Ο Σερέλης μου είπε να βάλουμε τον Μωραΐτη για να πιέσουμε και ήταν μια πολύ καλή απόφαση, γιατί ήταν ο παίκτης με την μεγαλύτερη ενέργεια, αφού δεν παίζει στην Euroleague και εκεί άλλαξε το παιχνίδι. Και φυσικά ο Γκραντ που ήταν εκπληκτικός. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς.

Θέλω να πω επίσης ότι λάθη έκαναν οι παίκτες μου, αλλά λάθη έκαναν και οι διαιτητές. Και όπως εμείς με τους παίκτες θα αναλύσουμε τα λάθη μας, έτσι πρέπει να αναλύσουν και οι διαιτητές τα δικά τους. Φυσικά αυτοί ξέρουν καλύτερα, αλλά να το εξετάσει και η επιτροπή.

Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Είναι κάτι που το είπαμε και στα αποδυτήρια. Και η Εφές έπαιξε στην Euroleague και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Κι εκείνοι έχουν τραυματίες κι εμείς έχουμε, όπως τον Παπαπέτρου.

Και περιμένω το γήπεδο ότι θα είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο, γιατί όταν οι παίκτες είναι κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά παίρνουν ενέργεια από τον κόσμο. Το είδαμε και σήμερα, που δεν ήταν sold out, αλλά πόσο σημαντικό ήταν».