Χωρίς Σλούκα, Μπαλτσερόφσκι και Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός AKTOR - Με 10 παίκτες κόντρα στο Περιστέρι

Κώστας Σλούκας

Χωρίς Σλούκα, Μπαλτσερόφσκι και Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός AKTOR - Με 10 παίκτες κόντρα στο Περιστέρι

Ηλίας Λαλιώτης 15:50 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 07.01.2024

Με μόλις δέκα παίκτες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στην αναμέτρηση με το Περιστέρι για τη Basket League.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου από την Ισπανία με μια νίκη στις αποσκευές του στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague και -χωρίς ουσιαστικά προπόνηση- ρίχνεται σήμερα (17:00) στη μάχη της Basket League με το αξιόμαχο Περιστέρι στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Κι ενώ ακολουθεί νέα «διαβολοβδομάδα» με Εφές (9/1) και Μονακό (11/1) στην Αθήνα.

Ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια (κλείνει τα 58 έτη), αντιμετωπίζει τέσσερις απουσίες για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, πέρα από αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου, η οποία είναι μόνιμη τους τελευταίους 2,5 μήνες.

Μάλιστα, δεν συμπληρώνει καν 12άδα, μιας και εκτός εξάδας ξένων επέλεξε να αφήσει τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο Κώστας Σλούκας προφυλάχθηκε εν όψει της διαβολοβδομάδας που ακολουθεί, ενώ εκτός έμειναν και οι Λευτέρης Μαντζούκας και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ λόγω ίωσης.

Νωρίτερα με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημέρωσε για τον τρόπο εισόδου στο ΟΑΚΑ: «Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (07/01, 17:00) με αντίπαλο το Περιστέρι bwin για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής: 

Λόγω των έκτακτων εργασιών απεγκατάστασης του Christmas Castle, που πραγματοποιούνται σήμερα ως αποτέλεσμα των έντονων καιρικών συνθηκών, η είσοδος των φιλάθλων μας θα πραγματοποιείται από τις θύρες: 3-7-14-25-27-29-31-40 και VIP. H είσοδος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιείται κανονικά από τις πύλες Α, Β και Δ. Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ».