Κασελάκης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό AKTOR»
i

©InTime

Κασελάκης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό AKTOR»

Sportal newsroom 16:25 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 06.01.2024

Ο Λεωνίδας Κασελάκης αναφέρεται στην αναμέτρηση του Περιστερίου bwin την Κυριακή (7/1, 17:00) με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Δύσκολη αποστολή έχει το Περιστέρι bwin την Κυριακή (7/1, 17:00, ΕΡΤ 3) στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ξέρουν ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι μέχρι στιγμής αήττητη στο πρωτάθλημα. Έχει ανεβάσει την ποιότητα της πολλά επίπεδα φέτος και στοχεύει στους τρεις τίτλους» υποστηρίζει ο Λεωνίδας Κασελάκης, για την συνάντηση του Περιστερίου bwin με τον Παναθηναϊκό AKTOR και προσθέτει: «Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση τους για να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR και όχι αυτό με τη Ρίτας Βίλνιους που ακολουθεί.

Στο... έπος της Μαδρίτης ο Τζάναν Μούσα έβαλε 40 πόντους και αναδείχθηκε MVP (vid)
EUROLEAGUE

16:01 - 06.01.2024

Στο... έπος της Μαδρίτης ο Τζάναν Μούσα έβαλε 40 πόντους και αναδείχθηκε MVP (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε 130 πόντους στην Αναντολού Εφές και ο Τζάναν Μούσα σταμάτησε στους 40! Είχε επίσης 8 ασίστ, απίστευτα ποσοστά ευστοχίας και 45 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγισης της EuroLeague. Νούμερο επίσης ρεκόρ σεζόν και ατομικό, αλλά και αρκετό για να του προσφέρει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 19ης αγωνιστικής αγωνιστικής.

Ξέρουμε εκ των πραγμάτων ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% πνευματικά και σωματικά, επειδή είχαμε και εμείς ταξίδι, για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα που ξέρουμε ότι θα είναι πολλές».