Στην Αθήνα τα νεότερα για τον τραυματισμό του Ναν

Κέντρικ Ναν

Στην Αθήνα τα νεότερα για τον τραυματισμό του Ναν

Ηλίας Λαλιώτης 00:07 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 02:59 - 26.01.2024

Ο Κέντρικ Ναν αποχώρησε με πρόβλημα στον δεξιό αγκώνα από το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρ' ότι δεν φαίνεται σε πρώτη φάση για κάτι σοβαρό, θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα πριν από το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε στη διάθεσή του τους Λούκα Βιλντόζα, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Κώστα Σλούκα, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Στην πορεία του αγώνα όμως είδε έναν ακόμα παίκτη να μένει εκτός.

Ο Κέντρικ Ναν ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό αγκώνα και για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς οι πόνοι δεν είχαν υποχωρήσει στο χέρι του.

Η πρώτη εκτίμηση για τον Αμερικανό γκαρντ μοιάζει καθησυχαστική, καθώς δεν φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό. Παρ' όλα αυτά, με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα και εάν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας».

Παράλληλα, υπάρχουν ελπίδες και για τον Κώστα Σλούκα να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας», σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει και ο Αταμάν. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία 7 έως 10 ημερών λόγω θλάσης στον αριστερό προσαγωγό, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να είναι αμφίβολος για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και να έχει κάποιες ελπίδες για να προλάβει τη Ζαλγκίρις.

Sportal Euroleague Show με Μακάμπι - Παναθηναϊκός 90-75 και Ρεάλ - Ολυμπιακός 90-85