Αταμάν: «Το τζάμπολ, ένα χαζό φάουλ και δεν βάλαμε το σουτ της νίκης»
i

©InTime

Αταμάν: «Το τζάμπολ, ένα χαζό φάουλ και δεν βάλαμε το σουτ της νίκης»

Ηλίας Λαλιώτης 23:47 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 21.05.2024

Ο Εργκίν Άταμαν αναφέρθηκε στο χαμένο τζάμπολ, το φάουλ του Γκραντ στον Μπράουν και στο άστοχο σουτ του Κέντρικ Ναν στο φινάλε

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό φινάλε στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Εργκίν Αταμάν, έκανε την αποτίμηση του στη συνέντευξη Τύπου.

Αποστολή στο Βελιγράδι

Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο χαμένο τζάμπολ της ομάδας του, στο φάουλ του Τζέριαν Γκραντ στον Λορένζο Μπράουν στα 2.6’’ πριν τη λήξη και στο άστοχο τρίποντο του Κέντρικ Ναν, που έγινε υπό πολύ καλές προϋποθέσεις.

«Δεν πήραμε στο τζάμπολ και κάναμε ένα χαζό φάουλ στα 2” και στη συνέχεια χάσαμε το σουτ που θα μας έδινε τη νίκη και πλέον η Μακάμπι έκανε το 2-1» δήλωσε ο Εργκίν Άταμαν στη συνέντευξη Τύπου.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR για 35 λεπτά δεν ήταν καλός, αλλά στο τέλος επέστρεψε στο ματς, είπε: «Το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά. Χάσαμε το τελευταίο σουτ για τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα».

Για το τι συνέβη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, επισήμανε: «Δεν παίξαμε καλά ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εκκίνηση του ματς και τι πρέπει να αλλάξει: «Είναι δύσκολο να πω. Για μένα κόστισε και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλό μπάσκετ».