Κέντρικ Ναν: «Υπήρξαν αμφισβητούμενα σφυρίγματα - Η σειρά δεν έχει τελειώσει!»

Κέντρικ Ναν: «Υπήρξαν αμφισβητούμενα σφυρίγματα - Η σειρά δεν έχει τελειώσει!»

Ηλίας Λαλιώτης 23:21 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 21.05.2024

Αμέσως μετά το τέλος του ματς κι ενώ οι σφυγμοί μόλις είχαν πέσει, ο Κέντρικ Ναν μίλησε για κάποιες αποφάσεις των διαιτητών που τις χαρακτήρισε «αμφισβητούμενος», ενώ αναφέρθηκε και στο Game 4 με τη Μακάμπι που ακολουθεί...

Ξεκίνησε την αναμέτρηση χωρίς να είναι παραγωγικός, αλλά όσο εξελισσόταν το παιχνίδι ο Κέντρικ Ναν άρχιζε να βρίσκει τον ρυθμό του. Αυτός ήταν ουσιαστικά που βοήθησε να... εξατμιστεί η διαφορά 18 πόντους που είχαν δημιουργήσει οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τελικά η αναμέτρηση κρίθηκε στο σουτ!

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν που αστόχησε υπό πίεση αντιπάλου και χρόνου στην εκπνοή, αφού πρώτα υπήρξαν «αρκετά αμφισβητούμενα σφυρίγματα από τους διαιτητές». Κάποιες φάσεις που όπως είπε ο ίδιος «θα πρέπει να ξαναδούμε το βίντεο να εξακριβώσουμε τι έγινε. Όπως για παράδειγμα στη φάση που ο Ματίας (Λεσόρ) κάνει καθαρή τάπα στον Λορέντζο Μπράουν, αλλά το παιχνίδι σταματάει και δίνουν τζάμπολ».

Αυτή ήταν μία από τις φάσεις, αλλά όχι η μόνη σύμφωνα με τον Ναν, ο οποίος πάντως, παραδέχθηκε πως «ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι και τελικά χάσαμε», αλλά θύμισε πως «η σειρά δεν έχει τελειώσει».

Εκνευρισμένος ο Ναν, πέταξε με δύναμη ένα μπουκάλι νερό (vid)
EUROLEAGUE

21:02 - 30.04.2024

Εκνευρισμένος ο Ναν, πέταξε με δύναμη ένα μπουκάλι νερό (vid)

Με τον εαυτό του τα έβαλε ο Κέντρικ Ναν, θεώρησε πως ήταν υπεύθυνος που η Μακάμπι έφτιαξε διψήφιες διαφορές στο ξεκίνημα του Game 3 και ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού από τα νεύρα του... εκτόξευσε ένα μπουκάλι στον πάγκο.

Η ψυχολογία της ομάδας δεν έχει αλλάξει όμως, καθώς ο Παναθηναϊκός «παραμένει με την ίδια διάθεση. Πάμε για τη νίκη και θα παλέψουμε για αυτήν στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολύ ανταγωνιστική ομάδα και την Πέμπτη θα είμαστε έτοιμοι για τη "μάχη"».

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για το Game 3

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!