«Τρελάθηκε» και η μητέρα του Γιαννακόπουλου - Η αγκαλιά της κυρίας Δέσποινας με τον Αταμάν

«Τρελάθηκε» και η μητέρα του Γιαννακόπουλου - Η αγκαλιά της κυρίας Δέσποινας με τον Αταμάν

Sportal newsroom 00:13 - 06.04.2024

Μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρακολούθησε και πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού η μητέρα του, Δέσποινα.

Μια οικογένεια όλος ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο. Η νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας μετά από αυτή στην Μπολόνια, φέρνει τους πράσινους αγκαλιά με τη δεύτερη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Και μαζί έφερε και ενθουσιασμό σε όλους.

Περίπου 4,5 χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού μετέτρεψαν την αρένα του Μονάχου σε... ΟΑΚΑ, ενώ στο φινάλε ομάδα και κόσμος έγιναν «ένα». Με τον Λεσόρ, μάλιστα, να καλεί ανάμεσα στους παίκτες και τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να κάνουν μαζί το... χόρτο μαγικό.

Μεταξύ των ανθρώπων που είδαν το παιχνίδι από κοντά ήταν και η μητέρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Δέσποινα, η οποία καθόταν μαζί με τον γιο της.

Απίθανο βίντεο: Ο Λεσόρ τράβηξε τον Γιαννακόπουλο και έκαναν μαζί το «χόρτο μαγικό»
EUROLEAGUE

23:39 - 05.04.2024

Απίθανο βίντεο: Ο Λεσόρ τράβηξε τον Γιαννακόπουλο και έκαναν μαζί το «χόρτο μαγικό»

Πράσινη... τρέλα στο Μόναχο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πανηγυρίζει με την ψυχή του τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν και τον Ματίας Λεσόρ να τον... τραβάει για να τραγουδήσουν μαζί το «χόρτο μαγικό».

Με τη λήξη του αγώνα ο Εργκίν Αταμάν έκανε τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του με υψωμένες γροθιές και έσπευσε προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αγκαλιάζοντας τόσο τον ίδιο, όσο και τη μητέρα του που ήταν δίπλα του, η οποία πανηγύριζε με την ψυχή της μια ακόμα νίκη του Παναθηναϊκού.

Μπάγερν - Παναθηναϊκός 75-82: Άλωσε το BMW Park και αγκάλιασε το πλεονέκτημα!