Χωρίς Σλούκα και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός, αλλά με 10.000 κόσμο

Χωρίς Σλούκα και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός, αλλά με 10.000 κόσμο

Ηλίας Λαλιώτης 19:15 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 20.05.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, με τους Κώστα Σλούκα και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να είναι εκτός 12άδας, αλλά περίπου 10.000 φιλάθλους να αναμένονται στις εξέδρες.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για τη Basket League μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες, λόγω της σειράς των playoffs της EuroLeague κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία τον έστειλε στο Final Four μετά από 12 χρόνια και εκτόξευσε τον ενθουσιασμό των φιλάθλων στα ύψη.

Με αποτέλεσμα αρκετές χιλιάδες (αναμένονταν περίπου 10.000) φιλάθλων να θελήσουν να ευχαριστήσουν και να αποθεώσουν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του στην εξ αναβολής αναμέτρησης της Παρασκευής (10/5, 20:15) με τον Προμηθέα Πάτρας. Κάτι στο οποίο βοήθησε και η ΚΑΕ ορίζοντας γενική είσοδο στα 7 ευρώ.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι διαδικαστική, μιας και ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει εξασφαλίσει ήδη το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Basket League με τρεις νίκες επί του Ολυμπιακού σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Κώστα Σλούκα, ούτε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι αποχώρησαν με θλάσεις στη γάμπα από το Game 5 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναμένεται να μείνουν εκτός από τα επόμενα ματς πρωταθλήματος, αλλά ειδικά για τον αρχηγό δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο Final Four του Βερολίνου. H κατάστασή τους θα επανεξετάζεται καθημερινά.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Μαντζούκας.